kdo má AKN 50-38
kdo má AKN 50-38
a jezdí po strkonický jak prase a neuhne a neuhne i kdyz na nej blika jiny auto nez BMW co?????? i jiny auta obcas pospichaji.....
ted uz bez iS
a s nebem nad hlavou

Re: kdo má AKN 50-38
sorry ale na 50-ce jedu kilo.....................................Dave píše:a jezdí po strkonický jak prase a neuhne a neuhne i kdyz na nej blika jiny auto nez BMW co?????? i jiny auta obcas pospichaji.....
a takovejm čurakum neuhybam.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
a bud rád, že ses mi nepodíval do kufru.......puvodne sem to mel v planu.Dave píše:a jezdí po strkonický jak prase a neuhne a neuhne i kdyz na nej blika jiny auto nez BMW co?????? i jiny auta obcas pospichaji.....
a moh si me pdojet, ale to ta mrdla fabie asi nezvladla co????
sorry ale co je to za keci? Kdyz jede nekdo rychleji tak ho pustim i kdyby jel na trikolceLukas-e21 píše:a moh si me pdojet, ale to ta mrdla fabie asi nezvladla co????

H*O*T*E*N*T*O*T__C*R*E*W
klidni hormon, normalne to nedelam, ale vseho moc škodí........břečka píše:sorry ale co je to za keci? Kdyz jede nekdo rychleji tak ho pustim i kdyby jel na trikolceLukas-e21 píše:a moh si me pdojet, ale to ta mrdla fabie asi nezvladla co????Tobe podobny potkavam bouhuzel porad dost
jeduli dost nad povolenej limit a nekdo se muze posrat a blika jak pominutej.....
a ted sem si uvediomil jak to bylo:
jel sem 110 na 70-ce a on me dojel a blikal jak magor.....
predemnou značka 50km/h a jelikoz uz se mi stalo, že mě tam změřili tak sem spomalil na 50km/h.
to se mu nelibilo ještě víc a přejel do pravyho pruhu.
po chvili sem opět přidal, jelikož nebezpečny misto sem přejel a dojel me zavodnik až v mrazovce kde sem jel 70.
to znamena, že se muže posrat kvuli cca: 300m po te me dojel až po nakejch dvou kilometrech.............
tak si z toho udělěj obrazek sam. akorat se steka jak malej Jarda a propo na Černaku si to mužem klidně vyřikat z oči do oči.
jasne, v klidu..ja jen ze najezdim dost kilaku na sluzebkach a obcas me vytaci kdyz za nekym jedu deset minut a on neuhne..tim nerikam ze to delas Ty (porad)Lukas-e21 píše:klidni hormon, normalne to nedelam, ale vseho moc škodí........

H*O*T*E*N*T*O*T__C*R*E*W
ja najezdim hodně kilometrů taky, ale on to přehani, delat sceny na strakonicky smerem do centra..................břečka píše:jasne, v klidu..ja jen ze najezdim dost kilaku na sluzebkach a obcas me vytaci kdyz za nekym jedu deset minut a on neuhne..tim nerikam ze to delas Ty (porad)Lukas-e21 píše:klidni hormon, normalne to nedelam, ale vseho moc škodí........
Naposledy upravil(a) Lukas-e21 dne 13. 02. 2005 13:01, celkem upraveno 1 x.
tak po Praglu je to divocina sama o sobe, tam nezbyva nez myskovatLukas-e21 píše:ja najezdim hodně kilometrů, ale on to přehani, delat sceny na strakonicky smerem do centra..................

H*O*T*E*N*T*O*T__C*R*E*W
nejde o myskovani, ale sou věci co nesnašim, at blika trabos nebo s-klada.břečka píše:tak po Praglu je to divocina sama o sobe, tam nezbyva nez myskovatLukas-e21 píše:ja najezdim hodně kilometrů, ale on to přehani, delat sceny na strakonicky smerem do centra..................
de o to, že sem jel dost rychle, a on se stekal, tak sem ho ignoroval(pro upřesnění cca:150m....), no a kdyz sem videl 50-ku tak sem jel chvili podle predpisu.
a nevim jak moc pospichal, kdyz me dojel zznovu po dvou kilometrech.
spis se snazi delat problemy. at prijede na černak rad mu to vysvětlim.
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jako sorry, ale vzhledem k tomu, co měsíčně najezdím po ČR, jsem na straně blikajícího.
Nevím Lukáši, kde bereš jistotu, že když ty jedeš na 70 třeba 140, že to je maximum - porušuješ předpisy stejně, jako ten blikající. A pokud mu naschvál v levým zpomalíš na 50, tak jsi prase největší.
Když jsi takový vychovávatel, tak jeď tak, jak máš, to je vpravo a jeď si třeba těch 50 - zvlášť pokud víš, že tam měří, musí tě to jako vychovávatele zahřát na duši, že ho pustíš a jeho změří, ne ?
A´T je to psaný nebo není, je to slušnost - když jedeš rychleji, tak jsi taky rád, když tě ostatní pustí - tak se chovej stejně a když jedeš pomalu ( nebo chceš - li předpisově ), tak pust ty rychlejší. Já to tak dělám a nevidím v tom problém.
Jinak doporučuji klidnou hlavu a přečíst si http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2005020505
Nevím Lukáši, kde bereš jistotu, že když ty jedeš na 70 třeba 140, že to je maximum - porušuješ předpisy stejně, jako ten blikající. A pokud mu naschvál v levým zpomalíš na 50, tak jsi prase největší.
Když jsi takový vychovávatel, tak jeď tak, jak máš, to je vpravo a jeď si třeba těch 50 - zvlášť pokud víš, že tam měří, musí tě to jako vychovávatele zahřát na duši, že ho pustíš a jeho změří, ne ?
A´T je to psaný nebo není, je to slušnost - když jedeš rychleji, tak jsi taky rád, když tě ostatní pustí - tak se chovej stejně a když jedeš pomalu ( nebo chceš - li předpisově ), tak pust ty rychlejší. Já to tak dělám a nevidím v tom problém.
Jinak doporučuji klidnou hlavu a přečíst si http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2005020505
Dan td píše:Jako sorry, ale vzhledem k tomu, co měsíčně najezdím po ČR, jsem na straně blikajícího.
Dane ty mě jakž takž znáš, normalně to nedělam, ale de mi přesně o to, porušil sem předpisy dost vyrazně, a proto když se mu to nelinbilo, tak sem na 50-tce spomalil na 50 a proti topmu nikdo nic nemuže mit. a slovo souběžná jizda mu asi taky nic neříká.
to co sem mu udělal sam dost nesnašim, ale sou situace kdy mě to dokaže vytočit na maximum.
a spomalil sem až na značce kde je 50-ka.
peču na to. at prijede na černak ja mu to rad vysvětlim.
vychovatel nejsem, ale jak rikam, v ty situaci to přehnal.Dan td píše: Nevím Lukáši, kde bereš jistotu, že když ty jedeš na 70 třeba 140, že to je maximum - porušuješ předpisy stejně, jako ten blikající. A pokud mu naschvál v levým zpomalíš na 50, tak jsi prase největší.
a zas tak nespěchal, když mě po tyhle situaci dohnal až v tunelu, což od cca: kousek za benzinkou kde je 50-ka je k mrazovce dost daleko. takže moc nespěchal, jeho jen nasralo, že sem ho nepustil, když si pan bliknul.
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
sazky na viteze hlaste u me, tentokrat prijedu vcasLukas-e21 píše: at prijede na černak ja mu to rad vysvětlim.

me tuhle taky jeden brzdil a me se tak chtelo cuuuuuuuuuuuurat

blumen citi šanci na vydělek, vyhlaš kurzyBlumen_071 píše:sazky na viteze hlaste u me, tentokrat prijedu vcasLukas-e21 píše: at prijede na černak ja mu to rad vysvětlim.![]()
no jinak jsem toho nazoru ze rychly pruh nepatri jen tem rychlym ale i rychlejsim. slusnost, skoro bych rekl povinnost, je uhnout - pokud je kam...
me tuhle taky jeden brzdil a me se tak chtelo cuuuuuuuuuuuurat![]()

ja ho brzdil cca:200m moh me predjet,ale nezvlad to a zbytek viz. výše. jenom brečí a vzteká se.Blumen_071 píše:sazky na viteze hlaste u me, tentokrat prijedu vcasLukas-e21 píše: at prijede na černak ja mu to rad vysvětlim.![]()
no jinak jsem toho nazoru ze rychly pruh nepatri jen tem rychlym ale i rychlejsim. slusnost, skoro bych rekl povinnost, je uhnout - pokud je kam...
me tuhle taky jeden brzdil a me se tak chtelo cuuuuuuuuuuuurat![]()
jen mimochodem:
mrazovkou jsem vubec nejel
nehonil jsem se......
faktem zustava ze jsem na kolegu bliknul jen na pozrav i kdyz jsem nesedel v bmw a kolegu to vyburcovalo k zavodeni
takze za 50 jsi jel dal asi 70 a vzhledem k tomu ze jsem pospichal na firmu tak jsem na 70 potreboval jet rychleji.....
ale to jsi nemohl prekousnout takze jsi se porad sral v levym pruhu a hezky jsi si na me posvitil mlhovkama o bezduvodnem brzdeni se asi ani bavit nebudu ...
pak jsem samozřejmě najel do pravyho pruhu na uroven tvejch dverich a ty misto aby jsi otocil palici a podival se tak tomu das plnej kotlik a spechas pryc. zachoval si se jak prase ridic tecka smitec nema to cenu dal rozebirat.
nehonil jsem se......
faktem zustava ze jsem na kolegu bliknul jen na pozrav i kdyz jsem nesedel v bmw a kolegu to vyburcovalo k zavodeni
takze za 50 jsi jel dal asi 70 a vzhledem k tomu ze jsem pospichal na firmu tak jsem na 70 potreboval jet rychleji.....
ale to jsi nemohl prekousnout takze jsi se porad sral v levym pruhu a hezky jsi si na me posvitil mlhovkama o bezduvodnem brzdeni se asi ani bavit nebudu ...
pak jsem samozřejmě najel do pravyho pruhu na uroven tvejch dverich a ty misto aby jsi otocil palici a podival se tak tomu das plnej kotlik a spechas pryc. zachoval si se jak prase ridic tecka smitec nema to cenu dal rozebirat.
ted uz bez iS
a s nebem nad hlavou

nee jenže tys mi poslal do zrcatka dalkovy. a nebylo to bliknuti.Dave píše:jen mimochodem:
nehonil jsem se......
protos dostal mlhovkama.
ja myslel žes to byl ty v ty rudy fabii, jelikoz ta sama me dojela v mrazovce. nahoda.
jo pak sem pridal a jel dal svym puvodnim tempem. a co se tyče rychlosti tak si se těžce sek, jelikož sem jel přes kilo, a pak sem na 50-tce dost zpomali, pak sem lehce pridal a nakonec sem na to slap, jelikoz sem nemel naladu na fabistu co mi pousti dalkovy do ksichtu.