ženská X chlap
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
No není přímo řeč jen o Yarisu i když je fakt se s ním závodit není žádná sranda protože fakt moc nejede,Fx píše:To jo a je fakt, ze Yaris zas takovej sprinter neni, i kdyz jede pekne na litr...
Je to tak, jednou při návratu z tuzing srazu v Hradci když řídila Vendy ještě iso vedle nás na světlech zastavil mladý tuzer v kadetu. Když viděl blonďatou holku za volantem začal tůrovat motor jak o život. Když ho pak Vendy na výjezdové rovince z Hradce předjela málem mu praskla hlava.tweetyna píše:no...pokud já vím tak někdy stačí jen dávat přednost na křižovatce.... některým magorům stačí vidět holku za volantem ... to znám....naštěstí dokud mi autí jelo tak jak mělo tak jsem jim docela slušně srážela sebevědomí.... někteří frajírci jsou fakt k smíchu

Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
člověk si zvykne na všechnoAlbert píše:Uznavam ze sem kecal, pravda je takova, ze elix nechapave nekouka, uz je na to zvykla, ze kdyz pustim volant tak ma ridit ona..Albert píše:525i asi ne![]()
528i (pojizdna, na dily) uz elix ridila, jednou sem to tady rozepisoval..![]()
A Daewoo zatim jen jednou - na snehu na letisti..
Jinak moje oblibeny je pustit volant, zacit jist nebo pit, elix nechapave kouka a ja reknu "Co je, řiď ne?!"

Když byla minulej rok bida ,tak kolem půl 4 rano kamoska (bežne kocirujci 120ku) musela jet s mym sestihrnkovym kombikem - rano mela sok že ridila neco "tak velkyho a silnyho "
zato ted prez zimu me casto stve sestra - hadame se kdo bude mit tatovu oktavku (TDi) / bawo je uz skovany aby neomrzlo
omluva zas nefunguje cast klavesnice:(

zato ted prez zimu me casto stve sestra - hadame se kdo bude mit tatovu oktavku (TDi) / bawo je uz skovany aby neomrzlo
omluva zas nefunguje cast klavesnice:(

ex 325i Touring
320i
my phone 732/866610
320i
my phone 732/866610
Re: ženská X chlap
Já mám dvě céry, dvojčata.laďas píše:Svěřily by ste svojí E30 do rukou ženský?Ne že bych je neměl rád.
Todle je varování. Dávejte si kucí na ně bacha. Zde je to v obrazech.
-
Re: ženská X chlap
Hmm, sikovnyBaVomil píše:laďas píše:Svěřily by ste svojí E30 do rukou ženský?Ne že bych je neměl rád.
Já mám dvě céry, dvojčata.
Todle je varování. Dávejte si kucí na ně bacha. Zde je to v obrazech.

zase si na mě někdo vzpomělFx píše:Na co vlastne povinny ruceni, kdyz nemam technickou? A proc teda vubec drzet volant, kdyz nemam ruceni...

Jinak abych se držel tématu, auto pujčuju vpodstatě komukoli solventnímu, mladý jen se mnou (neni jí 18) a nemá papíry ani na malou a nevyzná se po křižovatkách, asi jsem jinej, ale lásku k plechu nemám, (i moje tETA byla kdysi pěkná) jde jen o pro a proti spočítak kolik mi ušetří to kolikrát pujčit a kolik stojí nová spojka (jde li o mladou) a kolik stojí karoserie s motorem, jde li o kámoše.

- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Jestli je to ženská či chlap,je mi to v podstatě fuk.Jen toho člověka musim, co se řidičských schopností týče znát, a posoudit,jestli půjčit nebo ne.Ale je fakt, že mámě jsem auto půjčil dvakrát.Jednou přijela s utrženym podplastem a jednou s utrženym rámečkem z rádia (utrhla ho, když za něj tahala s doměním, že je to popelník, ve kterém je žeton na košík do supermarketu - alespoň mi to tak vysvětlovala).A druhá ženská je mladá, a tu zatím učím jen řídit, takže...
- Night.chimera
- Night.chimera
Night.chimera píše:to asi jo zimaky nejsou pro me ,ale pro lamy ktery neumej na letnich![]()
je to prdel nebrat osobne
2 Chimera: Rýpnu si: Přijeď za mnou do Beskyd, voz mě týden do práce a pokud to nikde ani neťukneš, zaplatím ti ušlý zisk a veškeré výdaje!
Tím chci jen říct, že po Práglu se to možná na letních dá i v zimě (já bych ale stejně jezdil na zimních), ale u nás je na cestách opravdu SNÍH!

- Michal e34
- Night.chimera
dobre dam si do kufru ctyri mrtvoly a prijuedu neni problemAsmodeus147 píše:Night.chimera píše:to asi jo zimaky nejsou pro me ,ale pro lamy ktery neumej na letnich![]()
je to prdel nebrat osobne
2 Chimera: Rýpnu si: Přijeď za mnou do Beskyd, voz mě týden do práce a pokud to nikde ani neťukneš, zaplatím ti ušlý zisk a veškeré výdaje!
Tím chci jen říct, že po Práglu se to možná na letních dá i v zimě (já bych ale stejně jezdil na zimních), ale u nás je na cestách opravdu SNÍH!
520i E34 M50 pekne auto

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg
To já taky....u prvního auta tedy ne ale pak už jsem ho prostě jen nechala na dvoře a jela do práce....u druhýho auta si prostě vzal klíčky a odjel a u třetího klíčky nenašel tak ho prostě otevřel svým způsobem a nastartoval taktéž.......dotyčný magor je můj tehdejší přítel....Mazety píše:Já se držím hesla "když to nechceš, tak to pujč"

to vypadá na mstu, cos mu provedla?tweetyna píše:To já taky....u prvního auta tedy ne ale pak už jsem ho prostě jen nechala na dvoře a jela do práce....u druhýho auta si prostě vzal klíčky a odjel a u třetího klíčky nenašel tak ho prostě otevřel svým způsobem a nastartoval taktéž.......dotyčný magor je můj tehdejší přítel....Teď když někam jedu tak auto odvezu k rodičům....jistota
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda