Nj, chlapi, zrejme nejste poradne hardcorovi bmw maniaci :o))adam320 píše:to jsi vystihl přesně :DTweety píše:Ty krávo a já myslel že jsem velkej úchyl přes BMW,ale abych si všiml označení BMW na digitálkách, to se mi ještě nestalo :D
ja vim nesmis me brat zas tak vaznebřečka píše:nedavno jsi mel trosku jinej podpisNight.chimera píše:to jo zatim tak premejslim nez riskovat svuj zivot to radsi prohraju
Přesně tak.Já jedině že bych to viděl ve zbytku času,jak už se tu psalo, např : 13:25adam320 píše:no hodinky nenosim, doma čumim na ručičkový, ale netvrdim že pro tě nemam pochopení ale jak kluci psali tak jako se taky zasekávam napřiklad ve 23:23 ale odteďka asi nejspíš budu stávat i v noci abych byl taky pořádnej hardkorovej maniak, on totiž aby se mi to stávalo by musel bejt minimálně model řady 9 pač do tý doby mobil nezapnu![]()
ofšem dík za typ na ujetost
To se budeš smát 00:00Ered_Mithrin píše:No parada... tak sem myslel, jak mi vetsina z vas pritaka, ze se taky usmivaji pri magickych cislech, zatimco ted sem tady za fetisistu)
No nic, ani trochu me to nemrda, na auto myslim velice casto, rozhodne se za to nestydim a sem naopak rad.
Jen se bojim, az sem jednou budu psat thread "Ukradena E30", ze to psychicky neunesu(((