Klepe ako diesel
Klepe ako diesel
Hosi ked davam nazrat mojmu milackovi, rozumej jazda po obmedzovac tak začne tak klepat jak diesel...trošku ma to štve, max-max mi hovorí že to je kluka...alebo si mám chystať nový motor 

///M3
A klepe se motoru nebo v motoru? Třeba je jen utržený silentblok.
---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
blikala/svietila ti aj pred tym, nez ti to zacalo klepat, po zohriati oleja?
Mne takto najprv poblikaval olej na volnobehu, potom viac, par krat som to vytocil, zacalo to klepat, najprv od 4t vyssie, neskor od 3t vyssie, potom 2t, 1t a teraz stale, aj na volnobeh.
Nevsimol si si, ci klepe viac pri zatazi, pod plynon a zmierni sa to ked pustis plyn (v rovnakych otackach)? Mne sa to takto sprava.
Zatial to nebolo rozoberane, ale bolo mi povedane, ze je to najskor kluka a slaby tlak oleja na volnobehu a klepot kluky suvisia.
Mne takto najprv poblikaval olej na volnobehu, potom viac, par krat som to vytocil, zacalo to klepat, najprv od 4t vyssie, neskor od 3t vyssie, potom 2t, 1t a teraz stale, aj na volnobeh.
Nevsimol si si, ci klepe viac pri zatazi, pod plynon a zmierni sa to ked pustis plyn (v rovnakych otackach)? Mne sa to takto sprava.
Zatial to nebolo rozoberane, ale bolo mi povedane, ze je to najskor kluka a slaby tlak oleja na volnobehu a klepot kluky suvisia.
E32 730i '92