Jak to teda je? sem s pravdou
Jak startovat e30
Jak startovat e30
Včera jsem si pročítal chytrou knížku "Jak na to" (e30) a narazil jsem na jednu věc co mě zarazila. Odjakživa jsem měl zaryto v paměti, že se stříkačky maj startovat bez plynu a chytrá knížka popisuje startování se sešláplou spojkou a částečně sešláplým plynovým pedálem, po naskočení plyn uvolnit. Tak jsem z toho jelen. Měl jsem za to, že když se startuje s plynem, tak se ryskuje poškození katu a ještě nečeho jiného.
E34 ruullleeeeezzzzzz
- Night.chimera
no v mrazech je to u většiny aut na ho*vo, jezdím každej den ráno na 6 do práce a když je -18 jak dnes, tak to není tak zupa.
Chci se jen dozvědět, jestli teda můžu přidávat ten plyn, jestli to má smysl a jestli se tím teda něco ku*ví nebo ne. To víte nerad bych nesprávným zacházením ublížil svému vozítku
Chci se jen dozvědět, jestli teda můžu přidávat ten plyn, jestli to má smysl a jestli se tím teda něco ku*ví nebo ne. To víte nerad bych nesprávným zacházením ublížil svému vozítku
E34 ruullleeeeezzzzzz
- Ered_Mithrin
- Kontaktovat uživatele:
tak tyhle informace bych teda vůbec v této knize nebral vážně, zkus si v ní třeba najít obrázek v kapitolce odvzdušňování brzd a pak si zkus vzpomenout jestli jsi takovejhle buben a brzdič u nějakýho typu e30 někdy viděl
, sundaný zadní kolo je vtý knize vyfocený asi třikrát, ale u jednoho obrázku si fakt nejsem bavorem moc jistej, možná se mejlim já i kámoš kterej to objevil, A jirka325 to taky viděl a ten hovořil i o jinejch hrubkách 
Jinak já startuju e30 vždycky bez plynu, řídící jednotka si přidá vždycky sama, mě chytá do 0 stupňů bez plynu i karbec ve 21ce
jestli se může něco stát u stříkačky to nevim ale karbec se může uchcat
Jinak já startuju e30 vždycky bez plynu, řídící jednotka si přidá vždycky sama, mě chytá do 0 stupňů bez plynu i karbec ve 21ce
jestli se může něco stát u stříkačky to nevim ale karbec se může uchcat
Naposledy upravil(a) adam320 dne 07. 02. 2005 17:11, celkem upraveno 1 x.
- [CZ]Airwolf[OC]
ale ty to startujes v garáži kde mu určitě ještě topíš jak tě známDC píše:bez plynu na první nabrnknutí se současnym autem
---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
dneska jsem tam naměřil jen 4°C, motor se dvakrát otočil a chytnulHerák píše:ale ty to startujes v garáži kde mu určitě ještě topíš jak tě známDC píše:bez plynu na první nabrnknutí se současnym autem
zatepla chytá hned
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
To tijen tak tiše závidím jak si to šetříš na pěkný počasí.Mně to stoji venku a startování pohoda.DC píše:dneska jsem tam naměřil jen 4°C, motor se dvakrát otočil a chytnulHerák píše:ale ty to startujes v garáži kde mu určitě ještě topíš jak tě známDC píše:bez plynu na první nabrnknutí se současnym autem
zatepla chytá hned
---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
taky mě v autoškole říkali něco podobnýho. Budu se toho teda držet a startit radši bez plynu.[CZ]Airwolf[OC] píše:startovat s plynem ? to snad ne...maximalne se urcovala bohatost smesi (napr u skodovek). ani v autoskole nam s plynem startovat nedoporucovali - jde o katalyzator...
E34 ruullleeeeezzzzzz