uvedu priklad odpovedi jo

mam, stoji to 25kč/rok
rv. papiry 85
rv. auta 90
no tak to zkuste

Tak proč se s námi nepodělíš kolik platíš, komu a za co?Peťas píše:Pojistné se vyplácí podle doložitelného roku výroby, a ten je uveden v techničáku.
Při přestavbách mi vžycky přepsali jen čísla, ale roky výroby zůstaly stejné. Pokud má někdo přepsané i roky výroby, tak je to v pohodě. Kdysi jsem měl golfa I r.v. 83 na pápírech 78. Jednou mě trochu nabořili (přední nárazník, blatník, světlo a pár plastů kolem). Po předběžném (velmi směšném) odhadu škody od pojišťovny jsem se o to trochu zajímal a dověděl jsem se výše uvedené. potom jsem se ještě asi půl roku dohadoval o celkovou výši vyplacené částky při použití značkových a neznačkových dílů.
Prostě: VÝŠE JAKÉKOLIV NÁHRADY (a amortizace) Z JAKÉHOKOLIV POJISTNÉHO SE URČUJE PODLE ROKU VÝROBY UVEDENÉHO VE VELKÉM TECHNICKÉM PRŮKAZU!!
Prosímtě mohl by jsi mi říct u jaké pojištovny to máš pojištěné..potřebuju auto pojistit na dovolenou a už jsem se potkal s cenama 2500,-/ měsíc nebo 10 tisíc/měsíc....jo je to na 525tds kombajna, ale tak všeobechě všude jsem narazil na problém že BMW Audi Medvěd a sport.auta mají jiné ceny než ostatníPeťas píše:Takže je to přesně 755,-/měsíc po slevách za havarijní i povinné ručení.
hmmm ..nemohl by jsi nějak zařídit nějakou slevu i mě?..nebo i řekni jestli je ta sleva na něco vázaná nebo jestli to máš jen ty osobně nějak zařízený?Peťas píše:Mám to u "Pojišťovna české spořitelny" (dřív to byla tuším Živnostenká pojišťovna), pojistky jsem uzavíral v 11/99 a od té doby se sazby už několikrát zvyšovaly. Jak jsem uvedl výš, je to i se slevou 40% a to taky udělá hodně.
Před dvěma roky jsem ale dělal pojistky na E36 2.0 z 94 a po slevách vycházely obě pojistky na 1680,-/měsíc.
S tou rozdílnou sazbou to je pravda (a bylo to tak i dřív) - prý kvůli zvýšenému riziku krádeže.