spotřeba 324D
- Ivo
- Kontaktovat uživatele:
spotřeba 324D
Tak jsem zkoušel kolik bere moje 324D chrom mechanické vstřikování
Nalil jsem do auta 30l Nafty a ujel jsem na to 378km jsem zpokojen a to sme ještě v neděli řádili v Mimoni
Nalil jsem do auta 30l Nafty a ujel jsem na to 378km jsem zpokojen a to sme ještě v neděli řádili v Mimoni
Život je jen náhoda .....
- Night.chimera
Jezdím s 324td tour. za 7l/100, když jedu dál tak i lehce pod 7. Samozřejmě jedu langsam.-Jirik- píše:no-12,6 litrů je dost...si teda myslim..325tds jezdi taky za tolik..a to ji honime
ale jestly jsi spokojenej,tak je to asi bezny,ja mam 318i a jezdim za 10litru..ale je to menis obsah,a ty mas zase naftu-tak fakt nevim..
nevi nekdo kolik bere 324td???
mmm, mam m10 a kdyz sem to vcera pocital, taxem se dostal ke stejnymu cislu...a vzhledem k nizsi pojistce, ceny benalu, a nekolika poniku navic, uz bych nemenil....
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

Tvůj názor ti neberu, ale nevim proč se každej ohání tím, že platí nižší pojistku než u nafty, vždyť ten rozdíl není tak veliký. Kdybych musel pro PHM k benzince, tak bych při momentálních cenách PHM také diesla nechtěl.Iwan píše:mmm, mam m10 a kdyz sem to vcera pocital, taxem se dostal ke stejnymu cislu...a vzhledem k nizsi pojistce, ceny benalu, a nekolika poniku navic, uz bych nemenil....

to potom jo...skoda, ze JZD nemaj neco na benzin...kupovat benal za 15Kc by bylo vic nez super...Ivo píše:naftu ti prodá každej JéZeĎák za pár švestek a je rozhodnuto ale jen na zimu na léto je benzín
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

- Ivo
- Kontaktovat uživatele:
Jo to by bylo super jó jaký krásný to bylo když tu byly rusáciIwan píše:to potom jo...skoda, ze JZD nemaj neco na benzin...kupovat benal za 15Kc by bylo vic nez super...Ivo píše:naftu ti prodá každej JéZeĎák za pár švestek a je rozhodnuto ale jen na zimu na léto je benzín

Život je jen náhoda .....
Ja som doma lial benal z UA, a ziadny problem, motor dodnes jazdi s hlavou z 323i (mal som Etu) a starej hlave nic nebolo, ani piestom... a dojazd a vlastnosti jazdne boli minimalne porovnatelne s OMV a ShellLuboš píše:No abych řekl upřímě, tak benzín od rusáků bych do svého auta nenalil, také jsem měl 2km od domu posádku, lidi s nima kšeftovali, ale ten benzín byl hroznej, musel se ředit půl na půl s naším a i tak to moc nejelo a smrdělo to jak bolavá noha.

Faszom a seggedbe verem te buzi