jsem se seknulMax-Max píše:101330 píše:...205/65 r15 mimochodem větší o 13 cm na pruměr a 55cm na obvod podložky 2cm vpředu a 3cm vzadu...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

sorry no
jsem se seknulMax-Max píše:101330 píše:...205/65 r15 mimochodem větší o 13 cm na pruměr a 55cm na obvod podložky 2cm vpředu a 3cm vzadu...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BTW kdyz se stane, že Tě nabourá nepojištěný auto, tak škodu platí kdo? jakou úlohu hraje kancelář pojistitelů v takovémto případě?Fx píše:No jenom doufam, ze nejakej takovej nenabere tvyho Blacka. Ja uz si s jednim takovym uzil, a tak mi naskakujou pupinky, jenom to tady ctu.
No nejspis CKP, jenze problem je, kdyz je ridic nalitej, policajtum rekne, ze auto ridily zelvicky a zabarikaduje se doma. Nebyt Jirky, tak jsem z nich nic nedostal... Policajti tam tak bezradne stali, bylo jim jasny, ze ridil opily, a nevedeli, co maji delat.DC píše:BTW kdyz se stane, že Tě nabourá nepojištěný auto, tak škodu platí kdo? jakou úlohu hraje kancelář pojistitelů v takovémto případě?Fx píše:No jenom doufam, ze nejakej takovej nenabere tvyho Blacka. Ja uz si s jednim takovym uzil, a tak mi naskakujou pupinky, jenom to tady ctu.
no je pravda, že Tvůj případ byl opravdu specifický...Fx píše:No nejspis CKP, jenze problem je, kdyz je ridic nalitej, policajtum rekne, ze auto ridily zelvicky a zabarikaduje se doma. Nebyt Jirky, tak jsem z nich nic nedostal... Policajti tam tak bezradne stali, bylo jim jasny, ze ridil opily, a nevedeli, co maji delat.DC píše:BTW kdyz se stane, že Tě nabourá nepojištěný auto, tak škodu platí kdo? jakou úlohu hraje kancelář pojistitelů v takovémto případě?Fx píše:No jenom doufam, ze nejakej takovej nenabere tvyho Blacka. Ja uz si s jednim takovym uzil, a tak mi naskakujou pupinky, jenom to tady ctu.
co to tady zase placas? co to jsou za kecy? nedavne jsi tady mlel neco o tom, ze mas v prdeli kulaky a tad to neni potreba?101330 píše:nejsem si ani jistej, co je to rameno a fak nevim jak to mám jako vyndavat z těch silenbloků
Hlavně to neni potřeba!
ty VOLE, ty asi fakt nemáš ani nejmenší tušení, co je to TK (ne STK, protože nějak nevím, jak by na autě někdo dělal Stanici Technický Kontroly, jako jestli by ji postavil na střechu auta nebo jak???), viď? To si jako představuješ, že Ti to auto někam zavřou a zjišťujou, kolik vydrží nebo co???? Jako že ho třeba přivážou mezi 2 navijáky a testujou, kdy se roztrhne? Nebo jak dlouho vydrží v omezovači? Nebo že by ho skoušeli někde na tankodromu??? Mimochodem, pokud ti na autě při TK udělaj nějakou škodu, která není způsobená nedostatečným technickým stavem auta, škodu Ti samozřejmě uhraděj!!!101330 píše:...Standardně taková situace nenastane, ale na tej mašině to z toho při plnym rejtu vytřepe dotek...