Hasi a moje staré prodané bávo :-/
- Night.chimera
- Havran
- Kontaktovat uživatele:
Ono jde taky o to kde je auto přihlášený když je přihlášený třeba na Pardubický kraj a neni odtamtud odhlášený tak to v Praze neprojde. Alespoň normálně ne.
Ale přehlášení z prahy na prahu klíďo bez odhlášení vlastníka ve velkým TP. S kupní smlouvou. A je úplně jedno na koho je to přehlášený zkrátka bordel hlavně že kasírujou víc a víc.
To Hasi: Koupíš si auto a hned kasíruješ pokuty?
Dlouho jsem žádnou nedostal.
Ale přehlášení z prahy na prahu klíďo bez odhlášení vlastníka ve velkým TP. S kupní smlouvou. A je úplně jedno na koho je to přehlášený zkrátka bordel hlavně že kasírujou víc a víc.
To Hasi: Koupíš si auto a hned kasíruješ pokuty?

Musis mit kupni smlouvu,plnou moc,povinny ruceni a evidencni kontrolu..pal to muze kupujici prihlasit na sebe aniz by to prodavajici odhlasil-to je prvni moznost a ta druha:prodavajici odhlasi a prihlasi auto na kupujiciho,se smlouvou si zrusi povinny ruceni a kupujici si vse prihlasi na sebe..
jinak ten co to od tebe koupil a jezdi na tvoje papiry,je peknej pacholek..
ozvy se mu,a mylsim ze to urco vyridite..jinak na policii rekni,kdo to auto ridi,a oni se obrati na nej..
jinak ten co to od tebe koupil a jezdi na tvoje papiry,je peknej pacholek..
ozvy se mu,a mylsim ze to urco vyridite..jinak na policii rekni,kdo to auto ridi,a oni se obrati na nej..
E30-318i
ale to plati pouze, kdyz to neni z okresu do okresu...-Jirik- píše:Musis mit kupni smlouvu,plnou moc,povinny ruceni a evidencni kontrolu..pal to muze kupujici prihlasit na sebe aniz by to prodavajici odhlasil..
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...

M3maniac píše: Co to povídáš? v naší zasraný republice si svou plnou mocí přepíšeš jaký auto chceš a na koho chceš,stačí malej a velkej techničák,pojistku kterou uzavřeš na chodbě dopravky a je toprostě není třeba ověřené plné moci,což je tak trochu bordel
Trochu obnovim stary tema... moc casto tyhle veci nedelam, ale chcete mi rict, ze kdyz jsem nasel pri uklidu tohleTony píše: Jj, já když koupil auto tak sem dostal techničáky, prodávající mi podepsal cár papíru (plnou moc která nemusí bejt ani notářsky ověřená) a na základě toho to odhlásili a přihlásili na mě. On si pak jenom s kopií techničáku zrušil pojistku.

a je to napsany na nekoho kdo uz davno umrel, tak si normalne poridim trabiho bez papiru, nalepim stitek karoserie a prepisu? Tak to by bylo super, ta sranda za to stoji.