V jakych botkach nejradsi ridite?
- Ered_Mithrin
- Kontaktovat uživatele:
V jakych botkach nejradsi ridite?
Ja si nemuzu vynachvalit svoje zeleny adidasky (<a href="http://bi.wz.cz/img_0565.jpg" target=_blank>1</a>, <a href="http://bi.wz.cz/img_0566.jpg" target=_blank>2</a>, <a href="http://bi.wz.cz/img_0567.jpg" target=_blank>3</a>)
Bohuzel v nich muzu jezdit jen na jare, protoze pres leto se mi v nich strasne pari noha a v zime mi mrznou nohy...
Ty boty mam ale desne rad, sou totiz legendarni. Odchodil sem v nich stredni skolu, bratr v nich boxoval a delal wing chun, no a ja s nima tedka jezdim...
Bohuzel v nich muzu jezdit jen na jare, protoze pres leto se mi v nich strasne pari noha a v zime mi mrznou nohy...
Ty boty mam ale desne rad, sou totiz legendarni. Odchodil sem v nich stredni skolu, bratr v nich boxoval a delal wing chun, no a ja s nima tedka jezdim...
BMW E30 - R35P3CT
Nezbavujete se nekdo pohodlne kozene sedacky (idealne ze sedmy)? Za rozumny peniz bych rad koupil...
Nezbavujete se nekdo pohodlne kozene sedacky (idealne ze sedmy)? Za rozumny peniz bych rad koupil...
- Night.chimera
Night.chimera píše:ja taky adidas nekdo je snad videl na strahove jsou pekny pohodlny a maj dobrou podrazku jsem s nima dabelsky rychlej
Jinak já nejradši jezdim ve Vanskách ... mám je pěkně vyšlápnutý ... akorát nesmí bejt moc louží, protože podrážka už je vyšlápnutá trochu víc než je zdrávo
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
- Night.chimera
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Chimero, už o mne přestaň prosím mluvitNight.chimera píše:diky adidas se mi taky podarilo roztocit tu 318 jak mi tam BMWM3 neveril
VEŘEJNĚ SE PŘIZNÁVÁM, ŽE JSEM CHIMEROVI NEVĚŘIL, ŽE ROZTOČÍ M10, NEŽ SE MU TO POVEDLO, BYL FAKT V POHODĚ, ALE OD TÉ DOBY, CO SE MU TO POVEDLO, UŽ SE SE MNOU NEBAVÍ, PROTOŽE PRO NĚJ NEJSEM DOST DOBREJ
ZÁROVEŇ TAKÉ PŘIZNÁVÁM, ŽE JSEM ŘEKL, ŽE PŘED CHIMEROU SMEKÁM KLOBOUK, JAK UMÍ JET HEZKY DLOUHO A RELATIVNĚ PŘESNĚ BOKEM NA STRAHOVĚ NE LEDĚ.
- Night.chimera
bmwm3 píše:Chimero, už o mne přestaň prosím mluvitNight.chimera píše:diky adidas se mi taky podarilo roztocit tu 318 jak mi tam BMWM3 neveril![]()
![]()
![]()
VEŘEJNĚ SE PŘIZNÁVÁM, ŽE JSEM CHIMEROVI NEVĚŘIL, ŽE ROZTOČÍ M10, NEŽ SE MU TO POVEDLO, BYL FAKT V POHODĚ, ALE OD TÉ DOBY, CO SE MU TO POVEDLO, UŽ SE SE MNOU NEBAVÍ, PROTOŽE PRO NĚJ NEJSEM DOST DOBREJ![]()
ZÁROVEŇ TAKÉ PŘIZNÁVÁM, ŽE JSEM ŘEKL, ŽE PŘED CHIMEROU SMEKÁM KLOBOUK, JAK UMÍ JET HEZKY DLOUHO A RELATIVNĚ PŘESNĚ BOKEM NA STRAHOVĚ NE LEDĚ.
dekuji dekuji dekuji presne tohle jsem chtel aby jsi napsal moc dekuji jsi uz zase muj rovnoceny BMW clen
520i E34 M50 pekne auto

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg
- Night.chimera
- Night.chimera
O tom to nenibmwm3 píše:To se mi líbí. Mám sice jenom jedny boty, za to mám BMWProx píše:Ja mam jen jedny boty takze si stejne nevyberu![]()
Je to prostě droga..
5er
- Ered_Mithrin
- Kontaktovat uživatele:
To urcite ne, protoze sem mu je takticky zabavil :o)Asmodeus147 píše:Myslíš, že by mi je brácha půjčil taky???
Jednou sem proste musel vzit silnejsi botu a byl to bes... nechapu, jak v tom nekdo muze ridit... dyt i normalne kdyz v nich du, tak si pripadam tak neohrabane :o)DC píše:pohorky rulezzz
Hehe, typickej chlap - nekupuje dalsi boty, dokud se mu ty jedny nezacnou rozpadat :o)))Prox píše:Ja mam jen jedny boty takze si stejne nevyberu
Zkusil sem, ale mel sem z toho divnej pocit. Ty adidasky sou tak akorat.... krasne tenoucka podrazka, pritom mam distanc od pedalu.Stany píše:V létě jezdím nejraději bos
Jj, to ja teze. Bohuzel obcas vyzvedavam mladsiho klona ze skoly, kterymuzto je nejakej uklid jaksi u prdele, takze se treba botou pri nastupovani otre o predni sedacku, pripadne rozmazne blato o prah...Stany píše: Já mám v autě uklizeno na to jsem pedant
Jindy zase kdyz jedeme s kamosema na nejakou akci, tak radi pijou za jizdy... kdyz se vratim domu, mam auto plny zatek od piva, zmuchlanejch papirku od kdoviceho... clovek je schopen z toho bordelu udelat rekonstrukci cely akce :o))
Ne vzdy sem schopen ten poradek v aute udrzet...
BMW E30 - R35P3CT