jak sehnat garáž?

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Albert

Příspěvek od Albert » 27. 01. 2005 10:43

Fx píše:Kdybys jeste potreboval cislo na to druzstvo, tak je to 286889030

Nakonec jsem ho nasel - a to je vykon. Je tu takovej bordel, ze kdyz jsme o Vanocich s Albertem vysadili dvere, tak jsme je pak nemohli najit :lol:
Resp sme si nejdriv vubec neuvedomili ze nejaky dvere chybej.. a az pak sme je zacali hledat :lol:

Fx

Příspěvek od Fx » 27. 01. 2005 12:57

Jojo, a nebejt toho, ze na me potom spadly, tak jsme je asi ani nenasli :lol:
E39 535i sedan

Fikux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fikux » 27. 01. 2005 15:01

Super kontakt Fx ... děkuju moc! Teď jsem mluvil s tou paní ... momentálně mají volné stání jak v boxu tak na ploše. A hlavně to mám kousíček od baráku, tak to neni co řešit :) akorát to boxové místo má jen 12m2 což je na pětku asi málo :oops: no uvidíme ... stavim se tam a změřim to :)
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"

biker

Příspěvek od biker » 27. 01. 2005 15:09

Albert píše:
Fx píše:Kdybys jeste potreboval cislo na to druzstvo, tak je to 286889030

Nakonec jsem ho nasel - a to je vykon. Je tu takovej bordel, ze kdyz jsme o Vanocich s Albertem vysadili dvere, tak jsme je pak nemohli najit :lol:
Resp sme si nejdriv vubec neuvedomili ze nejaky dvere chybej.. a az pak sme je zacali hledat :lol:
:shock: :lol: :lol: :lol: na druhou stranu vsak 8)
E+5 Obrázek

Fx

Příspěvek od Fx » 27. 01. 2005 15:19

Petka se ti tam vejde, ale pocitej s odreninama na rozich narazniku od vjizdeni a vyjizdeni (EDIT: Aspon zezacatku s tim mozna budou trochu problemy - ja kdyz zajizdim, tak to mam na pul centimetru od levych zadnich dveri k sloupu a to samy od pravyho rohu predniho narazniku ke zdi). Ja mam 406ku taky v boxu a rekl bych, ze neni mensi. Problem je v tom, ze dvere boxu drzi dva betonovy kvadriky, ktery jeste zuzujou vjezd. Idealni by bylo tam nacouvat, ale ja mam treba box az uplne u zdi, takze bych to zas vzal prdeli. No kazdopadne je super, ze maj volny mista, to se vubec nestava casto. Ja cekal ctvrt roku...

EDIT2: Box je ale stejne jenom takova pletivova klec, jedina vyhoda je v tom, ze si tam muzes dat jeste skrinku, kdyz mas mensi auto. Jinak jsem nezazil, ze by se tam s autem neco stalo nebo ze by se neco ztratilo. Myslim, ze se nemusis bat ani mista, ktery neni v boxu. Je sice fakt, ze cena je stejna, ale zas je vyhoda to snadnejsi parkovani. Prece jenom se mi tam dneska o pulnoci po ceste ze Strahova zajizdelo v ty tme docela blbe, protoze i kdyz si zapnes svetlo v garazi, sviti to dost napicu.

BTW kde teda vlastne bydlis? To musis bejt kousek ode me?!
E39 535i sedan

Fikux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fikux » 27. 01. 2005 16:33

Fx píše:Petka se ti tam vejde, ale pocitej s odreninama na rozich narazniku od vjizdeni a vyjizdeni (EDIT: Aspon zezacatku s tim mozna budou trochu problemy - ja kdyz zajizdim, tak to mam na pul centimetru od levych zadnich dveri k sloupu a to samy od pravyho rohu predniho narazniku ke zdi). Ja mam 406ku taky v boxu a rekl bych, ze neni mensi. Problem je v tom, ze dvere boxu drzi dva betonovy kvadriky, ktery jeste zuzujou vjezd. Idealni by bylo tam nacouvat, ale ja mam treba box az uplne u zdi, takze bych to zas vzal prdeli. No kazdopadne je super, ze maj volny mista, to se vubec nestava casto. Ja cekal ctvrt roku...

EDIT2: Box je ale stejne jenom takova pletivova klec, jedina vyhoda je v tom, ze si tam muzes dat jeste skrinku, kdyz mas mensi auto. Jinak jsem nezazil, ze by se tam s autem neco stalo nebo ze by se neco ztratilo. Myslim, ze se nemusis bat ani mista, ktery neni v boxu. Je sice fakt, ze cena je stejna, ale zas je vyhoda to snadnejsi parkovani. Prece jenom se mi tam dneska o pulnoci po ceste ze Strahova zajizdelo v ty tme docela blbe, protoze i kdyz si zapnes svetlo v garazi, sviti to dost napicu.

BTW kde teda vlastne bydlis? To musis bejt kousek ode me?!
Píšu ti sz
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"

Odpovědět