Zrodil se automobil
Zrodil se automobil
Koukáte se někdo na Dscovery
9:30 každí den dávají seriál zrodil se automobil,koukáte někdo na to
Jeto frajer co si koupil stavebnici Cobry a dává jí od šroubku dohromady doma v garáži.Má v tom osmi válcoví motor z Chevroletu.Je to postavené na podvozku Ford Sierra a karosérie je celá z laminátu.Fakt super,taky bych si chtěl něco takového postavit.Ta stavebnice by měla obsahovat všechno potřebné pro sestrojení ale stála ho 12 000 Liber
Nevíte někdo o firmě která se taky něčím takovým zabývá ale tady u nás ČR.Včera montoval přístroje a zapojoval elektriku.dneska montoval komplet čalounění a koberečky a krásné černé skořepiny.
Re: Zrodil se automobil
Jeden kámoš na chajdě staví takovýto stavebnice ... mám pocit, že motor to může mít jakýkoliv (naposledy do toho dával nějakou hondu) ale za boha si nevzpomenu jak se to jmenuje ... vyjde to asi na milion a nějaký drobný a je to celý jako na zakázku ... takže dostane laminátovou kastli, kterou ti hodí do laku co si vybereš, stejně tak introš no prostě vše si můžeš nadiktovat individuelněStany píše:Koukáte se někdo na Dscovery9:30 každí den dávají seriál zrodil se automobil,koukáte někdo na to
Jeto frajer co si koupil stavebnici Cobry a dává jí od šroubku dohromady doma v garáži.Má v tom osmi válcoví motor z Chevroletu.Je to postavené na podvozku Ford Sierra a karosérie je celá z laminátu.Fakt super,taky bych si chtěl něco takového postavit.Ta stavebnice by měla obsahovat všechno potřebné pro sestrojení ale stála ho 12 000 Liber
![]()
Nevíte někdo o firmě která se taky něčím takovým zabývá ale tady u nás ČR.Včera montoval přístroje a zapojoval elektriku.dneska montoval komplet čalounění a koberečky a krásné černé skořepiny.
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
Jestli tě to opravdu zajímá, tak já mu cinknu a zkusim z něj dostat nějaký moudraStany píše:No já jsem taky v tuhle hodinu občas v práciNe že bych na to měl prachy,jen mě zajímá která firma se s tím zabývá u nás.Co všechno k tomu dodávají za motory a tak
Mám to, takže www.k1-attack.cz právě dostavil jednoho fešáka s tim motorem z Hondy a čeká na hezký počásko a poveze se do lakovny
kdybys to chtěl vidět na vlastní oči, neni problém. Toho kluka dobře znám, takže by se to dalo domluvit ... akorát je to z Prahy cca 100km
Nějaký fotky mi ukazoval ... měl to u sebe v compu a pak měl papírový ... nevim kdy se mu to vrátí z lakovny ... s majitelem by snad neměl být problém pokud to nebudeš někde všechno zveřejňovat ... samozřejmě, že to neni nabídka pro 50 lidí ... asi by se hodně divil, kdyby se k němu ke garáži přistavil autobus plnej uslintanců
a bylo to jako exkurze 
No není to co jsem měl přesně na mysli.Já myslel nějakého veterána něco jako to Kobra nebo Aerovka a tak.Ale K1 nevypadá zle jen mě láká nějaká klasikaFikux píše:Mám to, takže www.k1-attack.cz právě dostavil jednoho fešáka s tim motorem z Hondy a čeká na hezký počásko a poveze se do lakovnykdybys to chtěl vidět na vlastní oči, neni problém. Toho kluka dobře znám, takže by se to dalo domluvit ... akorát je to z Prahy cca 100km
nio delal (delá?) se gordon, ale ten dodali jako celek, pak se dá objednat stavebnice kaipana(lotus 7) popřípadě něco zahraničního....Stany píše:No není to co jsem měl přesně na mysli.Já myslel nějakého veterána něco jako to Kobra nebo Aerovka a tak.Ale K1 nevypadá zle jen mě láká nějaká klasikaFikux píše:Mám to, takže www.k1-attack.cz právě dostavil jednoho fešáka s tim motorem z Hondy a čeká na hezký počásko a poveze se do lakovnykdybys to chtěl vidět na vlastní oči, neni problém. Toho kluka dobře znám, takže by se to dalo domluvit ... akorát je to z Prahy cca 100km
Rád se přijedu podívat
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
Gordon taky..jinak dalsi stavebnice v cr treba kaipan dela neco jako repliku Lotusu Super7 a pak http://www.easy-shop.cz/shmotor/scripts ... p?KID=2352 myslim ze podobny veci u nas dela jeste nekdo ale ted si nevzpomenu..
5er
Jo to je přesně onaProx píše:Gordon taky..jinak dalsi stavebnice v cr treba kaipan dela neco jako repliku Lotusu Super7 a pak http://www.easy-shop.cz/shmotor/scripts ... p?KID=2352 myslim ze podobny veci u nas dela jeste nekdo ale ted si nevzpomenu..

Můj strejda pracoval u Kavky v Záběhlicích jako autoelektrikář a tam jsem ji vyděl poprvé na vlastní oči ale to nebyla replika
Můj známej dělá laminátový kastle právě na AC Cobru a taky na nějakýho hodně starýho poršáka.
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
Ty jooo jestli budes delat tu predelavku nebo repliku uelej Aerovkuuuuu - primlouvam se za ni - touzim si jednou udelat Aero 50 (vzkrojene dvere nizoucke, dlouhy cumak... uaaa dal bych si tam nejaky mnoho valec)Stany píše:No není to co jsem měl přesně na mysli.Já myslel nějakého veterána něco jako to Kobra nebo Aerovka a tak.Ale K1 nevypadá zle jen mě láká nějaká klasikaFikux píše:Mám to, takže www.k1-attack.cz právě dostavil jednoho fešáka s tim motorem z Hondy a čeká na hezký počásko a poveze se do lakovnykdybys to chtěl vidět na vlastní oči, neni problém. Toho kluka dobře znám, takže by se to dalo domluvit ... akorát je to z Prahy cca 100km
Rád se přijedu podívat