intenzivní čištění
- toretto_223
- Kontaktovat uživatele:
intenzivní čištění
Nazdar chlapi, mam prosbu...
popiste mi nekdo jak presne funguje proces intenzivniho cisteni..
dik
popiste mi nekdo jak presne funguje proces intenzivniho cisteni..
dik
E34 525tds touring´96
Sem to na E30 ještě neviděl. Jenom na novějších BMW. Ale je to dost dobrá věcDan td píše:Ma to fungovat tak, ze kdyz zmacknes packu steracu smerem k tyci volantu ( jako klakson na S120), strikne to na sklo saponat z ty maly nadobky, splachne to vodou z norm. nadobky ostrikovace a nekolikrat - tusim 5x - to setre steracema.
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ja to mel na 324 td, je to na lepe vybavenych E30. Prijde mi to na nic, na umyti skla staci normalni smes. Mouchy v lete to stejne neumeje, to bych tam musel dat kyselinu sirovouHonza píše:Sem to na E30 ještě neviděl. Jenom na novějších BMW. Ale je to dost dobrá věcDan td píše:Ma to fungovat tak, ze kdyz zmacknes packu steracu smerem k tyci volantu ( jako klakson na S120), strikne to na sklo saponat z ty maly nadobky, splachne to vodou z norm. nadobky ostrikovace a nekolikrat - tusim 5x - to setre steracema.

hmm mne se zda ta original napln do tohodle co prodava BMW jako dost dobraDan td píše:Ja to mel na 324 td, je to na lepe vybavenych E30. Prijde mi to na nic, na umyti skla staci normalni smes. Mouchy v lete to stejne neumeje, to bych tam musel dat kyselinu sirovouHonza píše:Sem to na E30 ještě neviděl. Jenom na novějších BMW. Ale je to dost dobrá věcDan td píše:Ma to fungovat tak, ze kdyz zmacknes packu steracu smerem k tyci volantu ( jako klakson na S120), strikne to na sklo saponat z ty maly nadobky, splachne to vodou z norm. nadobky ostrikovace a nekolikrat - tusim 5x - to setre steracema.
Akorat je vysoka spotreba ty smesi, na oplach to fakt nesetri....
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
Re: ho
no co to jako je popis? nikdy sem to neviděl!!!GeRoX píše:myslis ze by bylo mozny tu tvoji vetu prekodovat do cestiny?Flery píše:mačkat jako na 120ce a co to jako meje mezi náma odstřikovače sou k sobě na druhej straně tak co to meje![]()
![]()

Tel : 773 622 822
No ja to spis myslel ze srandy
unika mi smysl tyhle vecicky. Maximalne na leto, ze kdyz clovek nema zahnojeny okna tolik,ze staci splachnout vodou a neplejtvat nemrznouci sragoru, ale ted v zime ji tam tak jako tak musim mit, takze je to fuk. Spis premejslim jak vbastlit ostrikovace svetel, tak, aby nebyly videt a nebyly hned na rane, jako je maj treba octavky, ze prvni co leti pryc, pokud se mi nekdo opre do narazniku je ostrkovac svetla
Navic by tam pusobil nezvykle, jen tak aby plnil funkci, ale nebyl videt.

To se mi zda zase jako trochu prilisny srani
smes stejne micham od oka a to tak, ze vzhledem k tomu, ze auto je garazovany, tak ji mam minimalne do tech -20, takze i kdyby stalo venku, tak se nic nedeje. Navic kdybych tam mel na teplejsi obdobi zimy smes do -5 co bych delal az by zacly tuzsi mrazy ?

- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
oo
no tak to nevim asi bys strikal tou na těch -30 a tu na -5 bys mel zamrzlou...otázkou je co by na to hadicky...muselo by to mit ta na tech -5 udelano neco aby ta voda padla az dolu do nadobky..voprus a blbost..já na to kasluJirka325 píše:To se mi zda zase jako trochu prilisny sranismes stejne micham od oka a to tak, ze vzhledem k tomu, ze auto je garazovany, tak ji mam minimalne do tech -20, takze i kdyby stalo venku, tak se nic nedeje. Navic kdybych tam mel na teplejsi obdobi zimy smes do -5 co bych delal az by zacly tuzsi mrazy ?
Tel : 773 622 822
Tak tak, vopruz a blbost, pac na co s sebou vozit kus zmrzly vody
Nejde jen o to co na to hadicky, ale co na to nadobka a cerpadlo, az bych to parkrat zkusil, nez bych si uvedomil, ze je mozny min jak -5 
To kdyz uz druhou nadobku, tak na ty ostrikovace svetel. Pokud je teda nenapojim na tu ke steracum, ze by se mi cistily svetla i okna zaroven = min starosti s dalsim spinacem a hlavne bych nemusel myslet na cisteni svetel. Otazka jak casto bych pak dolejval do toho tu sragoru.

To kdyz uz druhou nadobku, tak na ty ostrikovace svetel. Pokud je teda nenapojim na tu ke steracum, ze by se mi cistily svetla i okna zaroven = min starosti s dalsim spinacem a hlavne bych nemusel myslet na cisteni svetel. Otazka jak casto bych pak dolejval do toho tu sragoru.
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Nekteri lide maji ohledy na ekologii a neziji v oblasti s pulrocni zimou. Proc pri kazdem pouziti ostrikovace znecistovat okoli zapachajicim saponatem, kdyz staci jen voda a saponat jen obcas?
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Jej, Francis ma vzdy argumentFrancis píše:Nekteri lide maji ohledy na ekologii a neziji v oblasti s pulrocni zimou. Proc pri kazdem pouziti ostrikovace znecistovat okoli zapachajicim saponatem, kdyz staci jen voda a saponat jen obcas?

V manuálu je něco o tom, že v zimě se tam nalilo něco nemrznoucího na -27°C.Jirka325 píše:Jej, Francis ma vzdy argumentFrancis píše:Nekteri lide maji ohledy na ekologii a neziji v oblasti s pulrocni zimou. Proc pri kazdem pouziti ostrikovace znecistovat okoli zapachajicim saponatem, kdyz staci jen voda a saponat jen obcas?Chtic nechtic mit ohledy na ekologii, tak tam tuhle vecicku proste nemam. Svuj ohled k ekologii mohu vyjadrit nakupem ekologicky nezavadnych, nebo lepe receno proste biologicky odbouratelnych smesi do ostrikovacu. Jakozto mam treba i takovej autosampon a stale mam na chate neznicenou travu a rostou mi tam kyticky, i kdyz si tam v lete meju auto skoro kazdej weekend. Mno kazdopadne mi stale nejde do hlavy, jak je to s tou vodou v zime, proste ji musim vypustit a tim padem je to na zimu stejnak neprakticky...ono u zadnyho ani modernejsiho auta jsem to nikdy nevidel.