Co myslite co mohlo jeste odejit? Kameno, tlumic, kulaky??
Den na pikacu aneb jaxem zaqjel do diry :(
- Spooky-0987
Den na pikacu aneb jaxem zaqjel do diry :(
Tak cely dnesni den je takovej divnej, nic mi nejde a jako tresnicka je to, ze se mi dneska povedlo nevidet diru o hloubce 11cm a rup do ni, svine, a disk jsem lehce ohl, ach jo, taxem zkusil volat nebga ty prijeli, tak za 45 minut pak se cekalo na silnicare to je dalsi hodina a tak jsem venku mrzl jako debil cca 2,5 hodiny celkem, mno fakt necitim nohy a ruce a jeste jsem vzteklej co se jeste mohlo pos... na auticku
mno snad to aspon zaplati silnicari kdyz tam nebyla ani znacka, ale za to tam byl jeste jeden co to taky projel s felckou a je na tom na prvni pohled hur.
Naposledy upravil(a) Spooky-0987 dne 26. 01. 2005 11:54, celkem upraveno 1 x.
e30/320i rv 88
- Spooky-0987
benga --> nehoda bez vlatniho zavineni, sepsali protokolallda píše:a co na to benga, potažmo silničáři ? Má to cenu, bude se tím vůbec někdo zabývat nebo ti přijde vyrozumění jako že jsi tam vůbec nebyl a že se ti nic nestalo a blablabla...
silnicari - protoze bylo uz pozde tak mi dal cislo na toho co o tom rozhoduje (schodou okolnosti ho dost dlouho znam tak snad rozhodne jako ze ano)
Jinak nezahucel jsem tam sam, ale tak 30 minut po me dalsi a kdyz jsem sel hledat poklici taxem nasel jeste 3 cizi takze lidi tam asi zustalo vic, jinak u nej guma, disk a mozna rameno. U me urcite disk, guma co dal nevim, mozna tlumic nebo rameno, ale zatim skoda okolo +- 1500, kdyz k tomu dam tlumic a rameno tak vic. kdo vi, zitra budu vedet vic
e30/320i rv 88