diky
BMW a pozink?
BMW a pozink?
Nazdar. Vzhledem k tomu ze dneska sem se definitivne presvedcil ze lakyrnik ze mne nebude (bohuzel, blatniky ted nevypadaji nicmoc ale furt lepsi nez s puchyrema..navic na aute uz byly dve barvy a ja si nechal namichat je jednu tak je ted trosku vic strakate:) ) tak bych se chtel optat odkdy a jake modely bmw se delaly s pozinkem..abych vedel na co setrti jako dalsi auto
diky
diky
http://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
Lithophane a noční světla
co treba E34 tak z 90-92 roku?
edit:o predni blatniky v podstate az zas tak nejde,ty se daj jeste vymenit..spis hur pristupne dily...
edit2:
e34 samo
edit:o predni blatniky v podstate az zas tak nejde,ty se daj jeste vymenit..spis hur pristupne dily...
edit2:
e34 samo
Naposledy upravil(a) Wolferine dne 16. 08. 2004 20:25, celkem upraveno 1 x.
http://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
Re: BMW a pozink?
Tos nejel do Lánova jenom proto aby ses přesvědčil že nejsi lakýrník a udělal z "Fikuxova" mazlika impresionistickej kousek????Wolferine píše:Nazdar. Vzhledem k tomu ze dneska sem se definitivne presvedcil ze lakyrnik ze mne nebude (bohuzel, blatniky ted nevypadaji nicmoc ale furt lepsi nez s puchyrema..navic na aute uz byly dve barvy a ja si nechal namichat je jednu tak je ted trosku vic strakate:) ) tak bych se chtel optat odkdy a jake modely bmw se delaly s pozinkem..abych vedel na co setrti jako dalsi auto![]()
diky
member of zewl crew
mno to nee..ja musel jet k rodicum natirat chalupuMao píše:Tos nejel do Lánova jenom proto aby ses přesvědčil že nejsi lakýrník a udělal z "Fikuxova" mazlika impresionistickej kousek????Wolferine píše:Nazdar. Vzhledem k tomu ze dneska sem se definitivne presvedcil ze lakyrnik ze mne nebude (bohuzel, blatniky ted nevypadaji nicmoc ale furt lepsi nez s puchyrema..navic na aute uz byly dve barvy a ja si nechal namichat je jednu tak je ted trosku vic strakate:) ) tak bych se chtel optat odkdy a jake modely bmw se delaly s pozinkem..abych vedel na co setrti jako dalsi auto![]()
diky
ad impresionistricky kousek..tak hrozne to neni...a rek bych ze to je porad lepsi nez to bylo..kdbych to tak nechal reznout tak by to asi spatne dopadlo (hlavne zadniu lemy sem musel spravit nebo by na jedne strane odpadla zasterka...pekny hnus to byl):?
edit:
a ja za to nemuzu ze uz predtim tam byly dve barvy....
edit2:
mno a jak je to s pozinkem u te e34? ted s toho vubec nejsem moudry kdyz ho nektere E30 maji a E36 zase ne
Buď si MAREK IS dělá prdel a nebo má auto co bylo spravované a nové neznačkové díly pozink jaksi nejsou. Protože moje E36 byla do nedávna pozink celáWolferine píše:ted s toho vubec nejsem moudry kdyz ho nektere E30 maji a E36 zase ne
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
pozor, mylis sa. Tiez som videl zhnite podbehy na e36, viko kufru, rozne male bublinky a to bolo u aut, ktore maju majitelia od nova a neboli burane.Peťas píše:Buď si MAREK IS dělá prdel a nebo má auto co bylo spravované a nové neznačkové díly pozink jaksi nejsou. Protože moje E36 byla do nedávna pozink celáWolferine píše:ted s toho vubec nejsem moudry kdyz ho nektere E30 maji a E36 zase ne(teď už ale přední blatníky nejsou
).
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Asi neFx píše:Mno treba jak jsme se byli podivat na tamtu, tak to pozink asi nebyl... ze, Jirko
Petr e28 píše:to se vezme šroubovák a odrejpneš trochu barvy, třeba na střeše
Tak tomu rozumimpeca píše:nebo uprostřed přední kapoty!
No ja si rikam, ze jsi musel dloubat na hodne mistech a ne jen na kapote a strese, kdyz jsi vedel presne co mas a co nemas pozinkovanyMax-Max píše:lebo som pred zimou bol velice sikovny a na par miestach sa mi podarilo odlupnut lak az na plech
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Jirka325 píše:No ja si rikam, ze jsi musel dloubat na hodne mistech a ne jen na kapote a strese, kdyz jsi vedel presne co mas a co nemas pozinkovanyMax-Max píše:lebo som pred zimou bol velice sikovny a na par miestach sa mi podarilo odlupnut lak az na plech![]()
zadna kapota, predna kapota, vodicove dvere, vicko nadrze, predne celo, PZ blatnik, podbehy.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Tak to popisuješ přesně moje autoMax-Max píše:pozor, mylis sa. Tiez som videl zhnite podbehy na e36, viko kufru, rozne male bublinky a to bolo u aut, ktore maju majitelia od nova a neboli burane.