nahodou jsem dnes narazil na tuhle stranku a je tam

snad sis v tom nadšení všimnul v jakým je stavu...a motor nech před koupí poslechnout někoho kdo tomu opravdu rozumí...ARMAN píše:Jakmile budu mit prachy tak jí koupim/ jestli tam ještě bude
jake kupe..chromak/plastak?Mirek píše:v cizině začínají M 3 na 6 000 EU, ale když jí přivezeš, p. Stehlík ti jí bez problémů přihlásí, stačí mít papíry na čtyřválcový kupé....on má BMW rád.
M 3 vychází z chroma, ale myslím, že pro přestavbu je to úplně jedno.Wolferine píše: jake kupe..chromak/plastak?
jen tak ze zvedavosti
za par let moznaMirek píše:M 3 vychází z chroma, ale myslím, že pro přestavbu je to úplně jedno.Wolferine píše: jake kupe..chromak/plastak?
jen tak ze zvedavosti
Prostě přivez M 3 a sám uvidíš jakou bude mít p. Stehlík radost, že si někdo přivez pořádný auto...
o těch ojnicích vím, u tý americký by mi řazení vadilo nejmíň...tomik píše:Minulý tden jsem tam byl a byl jsem na 160.Předchozí majitel ji 2 krát kousnul na klice a pak ji prodal.Tenhle ji prý zgenerálkoval zase.Ten předchozí majitel mi řek,že je natažená ojnice a když ji neviměnili tak se to vysere zas.Když jsem řek že ji vemu ,ale že chci starý ojnice který prý měnil tak byl najednou klid a už se mi nikdo neozval.Takový ty kaci že majitele znaj,že je poctivej... Když jsem chtěl číslo na nynšjšího majitele tak taky nee.No proč by to asiprodával přez bazar?Protože ví že se to vysere.V bazaru v protokolu vždy podepíšeš že je vše v prdeli.Ten motor jde fakt dost blbě.Ta americká jde líp,ale má obyč.řazení.