Řízení: jde to doleva
Řízení: jde to doleva
vyměnil jsem před technickou čepy na předních ramenech. Asi po měsíci jsem na mokru před jednou křižovatkou brzdil flokem asi 20 m. A od tý doby to táhne doleva, ale jen za podmínky že předtim zatočim víc jak o 1,5 otáčky volantu doleva. Když zatočim plnej doprava(nevim možná míň) tak auto jede rovně. Taky se mě zdá když prudce zatočim doprava že levý kolo jakoby uhejbá.
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Co má co dělat tlumič s tím, že auto táhne dolevaJirka325 píše:No tak vidis, tak si zajed na test tlumicu a mas to jisty, takze na jaky auto budem objednavat tlumice ?Anonymous píše:geometrie dělaná s čepama, levej tlumič asi KO![]()

Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
No jestli je tlumič opravdu totál v háji, tak má i nějakou tu vuli a tím pádem muže měnit geometrii. Když v servisu dělaj geometrii, tak maj tlumič pořád ve stejný poloze a nerešej to.Hanis píše:Co má co dělat tlumič s tím, že auto táhne dolevaJirka325 píše:No tak vidis, tak si zajed na test tlumicu a mas to jisty, takze na jaky auto budem objednavat tlumice ?Anonymous píše:geometrie dělaná s čepama, levej tlumič asi KO![]()
Napovím vůbec nic
Geometrie byla dělaná před tím mohutným bržděním nebo až potom?
kuwa za tu dobu co tady jsem bych se už mohl naučit přihlašovatAnonymous píše:No jestli je tlumič opravdu totál v háji, tak má i nějakou tu vuli a tím pádem muže měnit geometrii. Když v servisu dělaj geometrii, tak maj tlumič pořád ve stejný poloze a nerešej to.Hanis píše:Co má co dělat tlumič s tím, že auto táhne dolevaJirka325 píše: No tak vidis, tak si zajed na test tlumicu a mas to jisty, takze na jaky auto budem objednavat tlumice ?![]()
Napovím vůbec nic
Geometrie byla dělaná před tím mohutným bržděním nebo až potom?

mne tahne aouto doleva kvuli rezerve..je trosku vetsi nez ostatni kola 

http://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
Lithophane a noční světla
Lithophane a noční světla
Jo ještě mě napadlo:
Mezi tyčí řízení co jde od volantu a samotnym řízením je křížovej kloub, kterej rád zatuhne (dokud ho nevyndáš, tak to nepoznáš) To se pak projevuje tak že jde určitý bod v otáčení volantem trochu huř překonat a volant se ti vrátí o malinkej kousek zpátky. To by ale nemělo nic společnýho z bržděním.
Mezi tyčí řízení co jde od volantu a samotnym řízením je křížovej kloub, kterej rád zatuhne (dokud ho nevyndáš, tak to nepoznáš) To se pak projevuje tak že jde určitý bod v otáčení volantem trochu huř překonat a volant se ti vrátí o malinkej kousek zpátky. To by ale nemělo nic společnýho z bržděním.
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Takovej tlumič nemá na autě co dělat, s touto variantou jsem ani nepočítal, že by se mohla někde vyskytovatRobert píše: No jestli je tlumič opravdu totál v háji, tak má i nějakou tu vuli a tím pádem muže měnit geometrii. Když v servisu dělaj geometrii, tak maj tlumič pořád ve stejný poloze a nerešej to.

Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
jo ještě můřu dodat, že asi i uložení tlumiče je v pr.., protože to děsně mlátí když najedu do díry. Takže zkusim vyměnit tlumiče a uložení. Teď máš konečně Jirko příležitost prodat mi uložení v BMW kvalitě a minimální ceně
A to jak psal Robert o tom křížovym kloubu, tak to by taky mohlo bejt, protože se mě zdá že se opravdu o kousek vrátí. Jak se to dá do cajku??

A to jak psal Robert o tom křížovym kloubu, tak to by taky mohlo bejt, protože se mě zdá že se opravdu o kousek vrátí. Jak se to dá do cajku??
Jestli to mlátí, tak to muže být jak to uložení tak i ten tlumič (já kdysi koupil auto s tlumičem v právě takovym stavu). Jinak ten křížovej kloub bude asi lepší koupit na vrakáči. Stojí to pár babek. Jen bacha dělaj se asi tři typy délky- naštěstí každej výrazně jinak dlouhej, takže by ses neměl splést když to omrkneš.
No to uz ses dovedelHanis píše:Co má co dělat tlumič s tím, že auto táhne doleva

Navic kdo to spojuje s tahnutim doleva, Steve sam prohlasil ze ma KO tlumic...

Ty jo, no vidisSteve píše:Takže zkusim vyměnit tlumiče a uložení. Teď máš konečně Jirko příležitost prodat mi uložení v BMW kvalitě a minimální ceně

Jinak jak si pisete o tom kloubku u rizeni a horsim zatoceni na jednu stranu, tak me to ustalo po repasi rizeni.
Prej to taky u serva delaj ty silonovy krouzky ctyri jak jsou nad sebou mezi prepoustecima ventilama, nebo jak ten bazmek jednou nekdo nekdy nazyval...