špatně otvírá zámek

Co a jak opravit v E30? Standardní servisní úkony. A podobně.
Odpovědět
Tomáš Rada

špatně otvírá zámek

Příspěvek od Tomáš Rada » 24. 09. 2004 11:21

cus nejderiv sem jednou chtel otevrit auto prez spolujezdce coz sem predtim nikdy nedelal a zasekl se mi zamek.mam central a ty spolujezdcovi dvere nezabiraj.No a ted se mi hodne spatne otviraj dvere i u ridice.zamykaj se celkem v poho ale odemikat moc nejdou.tage to otviram prez kufr.jen me zajima jestli to staci prostriknout nebo co ste s tim delali vy estli se väm to uz stalo.vdaka

Max-Max
Moderátor e30.cz

Re: špatně otvírá zámek

Příspěvek od Max-Max » 24. 09. 2004 20:38

Tomáš Rada píše:cus nejderiv sem jednou chtel otevrit auto prez spolujezdce coz sem predtim nikdy nedelal a zasekl se mi zamek.mam central a ty spolujezdcovi dvere nezabiraj.No a ted se mi hodne spatne otviraj dvere i u ridice.zamykaj se celkem v poho ale odemikat moc nejdou.tage to otviram prez kufr.jen me zajima jestli to staci prostriknout nebo co ste s tim delali vy estli se väm to uz stalo.vdaka
Ja cez spolujazdca otvorim iba tie jedny dvere, ostatne su zavrete, mam to tak naschval. Pravdepodobne sa ti poskodil snimac zamknutia vo vnutri dveri spolujazdca. Preto ti aj zrejme ide tazko druha strana, RJ centralu dostava bludne impulzy zo spolujazdcovych dveri, alebo je prepolovana kablovacka centralu. Otvor tapacirungy, vyber motorceky a zamkni mimo dveri, len tak nasucho, potom budes mudrejsi. Ak ich mas prepolovane, odpoj konektor, rucne posun motorcek do polohy aku ma ten druhy a zamykaj a odomykaj nasucho, aby si to vyskusal.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

samiq
Akademik

Příspěvek od samiq » 24. 09. 2004 23:14

nebo to jsou zoxidovany dverni konektory, resilo se to tu asi pred rokem...

Tomáš Rada

Příspěvek od Tomáš Rada » 25. 09. 2004 07:19

pred chvili sem to zkusil prostriknot nejakym bazmechtem na korozi,na kontakty, proti vrzani atd. a ty ridicovy dvere uz sou v poho.zkousel sem i ty spolujezdcovi ale ty nic.je tom tam zasekly jak sem zabral abych je otevrel.takze sundam tapecyrunk a nejak to zkusim rozchodit.diky za spolupraci

Odpovědět