- unika volej mezi "druhou" vanou a motorem. To jest ta horni vana nad tou vanou spodni

- unik voleje mezi motorem a tim prednim vikem

Premejslim, ze si to pretesnim sam ale jelikoz jsem pred 500ti km menil olej, tak se mi do toho nechce, nebot jsem presvedcenej na 99% ze bych ho musel pri tydle oprave menit znova ze?
-Dale se povrdili slova Tima a to ta, ze jsou strzeny zavity asi u 5ti sroubo co drzi viko u valcu - to jest to viko s napisem BMW. Nekteryma sroubama jde protacet rukou

- Pak mi tece servo, hodne byli zasrany hadice, takze jsme to vsechno otrel a zjistim kde to presne tece, zda se ze uz primo od nadobky, tam vymenim ty spony a poradne utahnu, dole jsou protrzeny obe ty umeli harmoniky-prachovky, ale v nich by zadna kapalina byt nemela? -> takze to servo je celkove v pytli a musi asi na vylet.
Pokud nevymyslim jak upevnit poradne to vyko(pac tam chci dat novy svicky NGK a kabely ale do oleje je strkat nebudu) tak holt pude auto do sveta,koupim si novou fabii a budu celej zivot nasranej, ale auto bude jezdit a ne stat v garazi.
Dekuju.