Velký BC
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Nejlepsi je asi zacit v aute od sundani BC a potom tahat kabelaz postupne az pod volant a na druhy strane zacit od cidla teplomeru co je v levym nafuku k brzdam a jet zase smerem do auta. V motorovym prostoru je pak jeste klakson pro to kodovani (ten je zespoda nad tim nafukem) a cidlo na otevreni kapoty je u pojistkovky. A v aute musis vyndat budiky tam ta kabelaz vede a pak jede dolu kde je zapojena do svorkovnice a pak je tam jednotka, gong a konektor k pacce a pak takovy konektor se zelenym dratem ktery ty v aute budes mit propojeny takovou smyckou a tu musis pak dat do toho druhyho auta jestli ma teda jeste jezdit pac jinak to nenastartujes. A je i mozny ze tahle propojka ti tam bude chybet uz jsem i auta bez ni videl. A packu taky sundat to musi volant dolu. Mam nekde i fotky na montaz teda ale je tam videt trochu kde co je.
---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Jak říkáš... S tím chybějícím konektorem je to zrada, já ho tam taky neměl, takže mi můj šikovný tatík musel rozplést půlku kabeláže pod volantem a pak jsme to teprv našli, napájeli origo konektor a zprovoznili... Skoro půl dne práce a už radši nikdyHerák píše:Nejlepsi je asi zacit v aute od sundani BC a potom tahat kabelaz postupne az pod volant a na druhy strane zacit od cidla teplomeru co je v levym nafuku k brzdam a jet zase smerem do auta. V motorovym prostoru je pak jeste klakson pro to kodovani (ten je zespoda nad tim nafukem) a cidlo na otevreni kapoty je u pojistkovky. A v aute musis vyndat budiky tam ta kabelaz vede a pak jede dolu kde je zapojena do svorkovnice a pak je tam jednotka, gong a konektor k pacce a pak takovy konektor se zelenym dratem ktery ty v aute budes mit propojeny takovou smyckou a tu musis pak dat do toho druhyho auta jestli ma teda jeste jezdit pac jinak to nenastartujes. A je i mozny ze tahle propojka ti tam bude chybet uz jsem i auta bez ni videl. A packu taky sundat to musi volant dolu. Mam nekde i fotky na montaz teda ale je tam videt trochu kde co je.