To je nějaká volovina.MIREC píše:e30...ako spravne odvzdusnit spojku,nasiel som nieco ako to prepojit s prednym lavym kolesom na odvzdusnovaky,...
Máš pravdu, strana 113...Max-Max píše:Venco, opravdu to jde propojit s valeckem brzd a nemusis utahovat spojkovej odvzdusnovak... je to popsany v Jak na to ( jedna z mala dobrejch veci tam), ja to tak delal hodne krat a hezky pohodlny reseni
To propojeni s brzdama je jedina moznost (nebo propojit s nejakym jinym zdrojem brzdovky pod tlakem). Bubliny se musi vyhnat do nadobky s brzdovkou (opacne nez treba u brzd), protoze privod do pracovniho valce spojky je nahore a odvzdusnovak dole. Navod v "Jak na to..." funguje dobre, jen je potreba si pripravit vhodnou a dostatecne dlouhou hadicku, ktera dosahne od odvzdusnovaku brzdice predniho kola k odvzdusnovaku spojkoveho valce.Venca píše:Máš pravdu, strana 113...Max-Max píše:Venco, opravdu to jde propojit s valeckem brzd a nemusis utahovat spojkovej odvzdusnovak... je to popsany v Jak na to ( jedna z mala dobrejch veci tam), ja to tak delal hodne krat a hezky pohodlny reseni![]()
Využije se okruh předních brzd a žene se kapalina přes ovládaný váleček
spojky nahoru a vzduch vybublá v nádobce - vývod spojkovýho okruhu je vysoko, takže nasátí bublinek do okruhu brzdy nehrozí.
Dával bych ovšem pozor na to, aby odzvdušňováky nebyly uvolněné příliš a nedostal se tam vzduch, ale to je věc citu.