nevím jak ostatní, ale já netuším co chceš.... ta slovenština je úplně jiná:)) Chceš jako zjistit minimální tzlou¨šťku spojkový lamely a přítlačák nebo číslo dílu??dubar píše:Vie mi niekto povedat aku hrbuku mam mat nova spojkova lamela a pritlacny tanier na e34 524 r.v. 89? Kamarat mi nieco pozhanal tak zistujem ci je to zanovne, alebo suce do hrobu.Dakujem velmi mi to ponahla, ak by niekto vedel , vopred vdaka.
![]()
pokud nerozumis nebo nechapes, nepis nic.Lenoch píše:nevím jak ostatní, ale já netuším co chceš.... ta slovenština je úplně jiná:)) Chceš jako zjistit minimální tzlou¨šťku spojkový lamely a přítlačák nebo číslo dílu??dubar píše:Vie mi niekto povedat aku hrbuku mam mat nova spojkova lamela a pritlacny tanier na e34 524 r.v. 89? Kamarat mi nieco pozhanal tak zistujem ci je to zanovne, alebo suce do hrobu.Dakujem velmi mi to ponahla, ak by niekto vedel , vopred vdaka.
![]()
víš, podle množství odpovědí, co jsou před mým příspěvkem, soudím, že jsem neporozumněl asi nejen já.... tak aspoň chudákovi chci nějak jinak pomoct než jako ostatní zavřením okna...Max-Max píše:pokud nerozumis nebo nechapes, nepis nic.Lenoch píše:nevím jak ostatní, ale já netuším co chceš.... ta slovenština je úplně jiná:)) Chceš jako zjistit minimální tzlou¨šťku spojkový lamely a přítlačák nebo číslo dílu??dubar píše:Vie mi niekto povedat aku hrbuku mam mat nova spojkova lamela a pritlacny tanier na e34 524 r.v. 89? Kamarat mi nieco pozhanal tak zistujem ci je to zanovne, alebo suce do hrobu.Dakujem velmi mi to ponahla, ak by niekto vedel , vopred vdaka.
![]()
pokusim se prelozit : jak hrubá má být nová spojková lamela a přítlačný talíř......kamarad něco pozháněl a chci vědět jestli je to zánovní, nebo odpad...spěchám na toLenoch píše:nevím jak ostatní, ale já netuším co chceš.... ta slovenština je úplně jiná:)) Chceš jako zjistit minimální tzlou¨šťku spojkový lamely a přítlačák nebo číslo dílu??dubar píše:Vie mi niekto povedat aku hrbuku mam mat nova spojkova lamela a pritlacny tanier na e34 524 r.v. 89? Kamarat mi nieco pozhanal tak zistujem ci je to zanovne, alebo suce do hrobu.Dakujem velmi mi to ponahla, ak by niekto vedel , vopred vdaka.
![]()
Jak silná má být nová spojková lamela (její obložení) a přítlačný talíř?hajcman píše:
pokusim se prelozit : jak hrubá má být nová spojková lamela a přítlačný talíř......kamarad něco pozháněl a chci vědět jestli je to zánovní, nebo odpad...spěchám na to