kontrolky Oil inspection
- bmw 316i 89
kontrolky Oil inspection
Zdar , mám prosbu,
občas se mi stane na Bávu, že se najednou rozsvítí kontrolka Oil inspection a žlutá a červená dioda současně a svítí i když vyndám klíčky ze zapalování, prostě pořád, přitom nemají důvod, běžně mi svítí zelené kontrolky, protože do výměny je ještě čas, ale občas to zblbne a najednou to ukáže takovou blbost (a navíc to ovlivní i měřák spotřeby, kde jsou hrozně velký hodnoty..).
Nevíte čím by to mohlo bejt? Studeňák? (mají ty dvě věci společnej obvod?) Nebo baterka v přístrojovce (je-li nějaká)?
Díky moc
Aleš
občas se mi stane na Bávu, že se najednou rozsvítí kontrolka Oil inspection a žlutá a červená dioda současně a svítí i když vyndám klíčky ze zapalování, prostě pořád, přitom nemají důvod, běžně mi svítí zelené kontrolky, protože do výměny je ještě čas, ale občas to zblbne a najednou to ukáže takovou blbost (a navíc to ovlivní i měřák spotřeby, kde jsou hrozně velký hodnoty..).
Nevíte čím by to mohlo bejt? Studeňák? (mají ty dvě věci společnej obvod?) Nebo baterka v přístrojovce (je-li nějaká)?
Díky moc
Aleš
bmw 316i, r.1989, M40, coupé
-
Re: kontrolky Oil inspection
S nejvetsi pravdepodobnosti to sou baterky v pristrojovce. Pročti si toto:bmw 316i 89 píše:Zdar , mám prosbu,
Díky moc
Aleš
http://bmwe30.mtknet.com/viewtopic.php?t=319&start=0
http://bmwe30.mtknet.com/viewtopic.php? ... sc&start=0
- bmw 316i 89
baterky...to bude ono!
Super díky moc, to jsem hledal, určitě to budou ty baterky v palubce.!! Jen malá věcná, jak je přidělanej ten dekl těsně pod přístrojovkou? Potřebuju ho odendat, abych se dostal ke šroubům od přístrojovky, ale nějak nemůžu přijít na to jak (abych to nezlomil..)?
Každopádně díky moc.
Aleš
Každopádně díky moc.
Aleš
Re: baterky...to bude ono!
Jestli myslíš ten plastovej panel, má dvě matky zezadu, takže se tam dostaneš zespodu po sundání toho deklu nad pedálama.bmw 316i 89 píše:Super díky moc, to jsem hledal, určitě to budou ty baterky v palubce.!! Jen malá věcná, jak je přidělanej ten dekl těsně pod přístrojovkou? Potřebuju ho odendat, abych se dostal ke šroubům od přístrojovky, ale nějak nemůžu přijít na to jak (abych to nezlomil..)?
Každopádně díky moc.
Aleš
- bmw 316i 89
Re: baterky...to bude ono!
Venca píše:Jestli myslíš ten plastovej panel, má dvě matky zezadu, takže se tam dostaneš zespodu po sundání toho deklu nad pedálama.bmw 316i 89 píše:Super díky moc, to jsem hledal, určitě to budou ty baterky v palubce.!! Jen malá věcná, jak je přidělanej ten dekl těsně pod přístrojovkou? Potřebuju ho odendat, abych se dostal ke šroubům od přístrojovky, ale nějak nemůžu přijít na to jak (abych to nezlomil..)?
Každopádně díky moc.
Aleš
Jo, prubnu to, akorát tam mám dodělávanej asi dalkovej central nebo alarm, tak je to spatně přístupný...
Díky Aleš
- bmw 316i 89
RE:
Chlapi, díky moc, byla to jedna z těch dvou baterek, byla špatná...!
Tohle forum je prostě DOKONALÝ!!!
Díky Aleš
Tohle forum je prostě DOKONALÝ!!!
Díky Aleš