Jde vytočit jen do 4 tisíc!!! Co mu je???
Jde vytočit jen do 4 tisíc!!! Co mu je???
Nazdar mám 320i 1986 a jde mi to jen 4 tisíc a pak povídá omezovač.Nevíte co s tím je? Zkoušel jsem tam dát jinou jednotku ale žádná změna.Jen teda mi řekli že tam má být MOtronick a já mám JEtronick. Tak co mi poradíte.Nebavý mě sváteční jízda a navíc je mi ho líto že je nemocnej.
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Zkontroluj váhu vzduchu, kabely, indukční cívku, ...
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Zcihnul bych vahu vzduchu.Mel sem stejnej problem na svy 325i.
Motor nesel vytocit nad 2500 otacek a pak to zacalo skubat jako kdyz zapina omezovac.Des a hruza.Predjizdeli me i stodvacitky:-)
Stacilo pouze poradne vycistit odporovou drahu vahy vzduchu.Nejlip izopropylem.Pouzil sem na to takovy ty vaticky do usi.
Od ty doby zase funguje jak ma.
Motor nesel vytocit nad 2500 otacek a pak to zacalo skubat jako kdyz zapina omezovac.Des a hruza.Predjizdeli me i stodvacitky:-)
Stacilo pouze poradne vycistit odporovou drahu vahy vzduchu.Nejlip izopropylem.Pouzil sem na to takovy ty vaticky do usi.
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam odporovou drahu na vaze v poslednim useku prodrenou, tak jsem to opravil obycejnou tuhou tvrdosti "1" (vzpomel jsem si na film o vzducholodi Italia a Behounkovu opravu vysilackyAnonymous píše:Zcihnul bych vahu vzduchu.Mel sem stejnej problem na svy 325i.

323ti stock condition
323ti stock condition
Jen jsi to začmáral, nebo rozdělal drcenou tuhu s nějakým lepidlem?Francis píše:Ja mam odporovou drahu na vaze v poslednim useku prodrenou, tak jsem to opravil obycejnou tuhou tvrdosti "1" (vzpomel jsem si na film o vzducholodi Italia a Behounkovu opravu vysilackyAnonymous píše:Zcihnul bych vahu vzduchu.Mel sem stejnej problem na svy 325i.
Od ty doby zase funguje jak ma.)
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Jen zacmaral, vodive lepidlo se tezko shaniVenca píše:Jen jsi to začmáral, nebo rozdělal drcenou tuhu s nějakým lepidlem?Francis píše:Ja mam odporovou drahu na vaze v poslednim useku prodrenou, tak jsem to opravil obycejnou tuhou tvrdosti "1" (vzpomel jsem si na film o vzducholodi Italia a Behounkovu opravu vysilacky)

323ti stock condition
323ti stock condition