dlouhý start
dlouhý start
čaute kluci,jak dlouho startujete studený motor?já teď tak 3-4sec.Hadičky v pořádku,nové filtry i palivový,po seřízení ventilů,nový spínač volnoběhu,baterka a svíčky OK,tak nevím.Jinak 318i M10 jede pěkně.Co by na to ještě mělo vliv?
já nastartuju hned, jen když pár dnů nejezdím tak max do 2. vteřin i když je kossa
(bez plynu) 318i M10
Nestěžuju si

Nestěžuju si
Naposledy upravil(a) Dix dne 11. 06. 2005 21:07, celkem upraveno 1 x.
HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

M10 mi chytne naprosto okamzite, ani se snad nemuze otocit motor dokola..
m20 teda tak slavna neni..ale podle naladymax.tak do 3vterin
m20 teda tak slavna neni..ale podle naladymax.tak do 3vterin
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...

Je to zajímavé, muj M20 ta studena po týdnu na brnk a kdyz je to ze dne na den tak déle.
BMW 325i Touring http://ufocz.wz.cz/
Přidám se k dotazu. M 20 325i studený start OK, zahřátý motor OK, od bajvoko 5ěti MINUT OD ZHASNUTÍ MOTORU hudlování 7-8 vteřin, je to hrůza. K tomu nepravidelný volnoběh. Čím mám začít(svíčky,kabely,lamda ok)? váha vzduchu, volnoběžný ventil, teplotní čidlo, taky jeden šmat říkal, že můžou ukapávat vstřiky( ta by ale asi nechytalo ani zahřátý) díky za každou radu a odkaz
dej vedet, jak jsi dopad .. jsem ve slabsim stadiu neceho podobneho ...kazan píše:Přidám se k dotazu. M 20 325i studený start OK, zahřátý motor OK, od bajvoko 5ěti MINUT OD ZHASNUTÍ MOTORU hudlování 7-8 vteřin, je to hrůza. K tomu nepravidelný volnoběh. Čím mám začít(svíčky,kabely,lamda ok)? váha vzduchu, volnoběžný ventil, teplotní čidlo, taky jeden šmat říkal, že můžou ukapávat vstřiky( ta by ale asi nechytalo ani zahřátý) díky za každou radu a odkaz
318M40 -
studeny motor - ok start i beh motoru
teply motor start do 5minut po chcipnuti - ok start i chod motoru
teply motor startovany po delsi dobe sice chytne hned , ale pak je chod motoru nepravidelny a dusi se to - vubec se s tim asi 15s neda jet ..
pak se to spravi a je to ok. stve me to, odjidim vzdy z benzinky jako nejaky krap

petr
BMW X5 4.4i (2001)
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
Tak jsem zkusil vyměnit na zkoušku, váhu vzduchu, modrý teplotní čidlo, volnoběžný ventil, výsledek furt stejný. Ve váze a ve filtru byl po dlouhým startování benzín a taky při tom hudlování pěkně smrdí, podle mě se to při pom long startu uchlastává, ale nevím proč. Ještě otázečku, můžou po zhasnutí světel, vyndání klíčku a zamknutí stále svítit ovladače el. oken ?
kazan píše:Tak jsem zkusil vyměnit na zkoušku, váhu vzduchu, modrý teplotní čidlo, volnoběžný ventil, výsledek furt stejný. Ve váze a ve filtru byl po dlouhým startování benzín a taky při tom hudlování pěkně smrdí, podle mě se to při pom long startu uchlastává, ale nevím proč. Ještě otázečku, můžou po zhasnutí světel, vyndání klíčku a zamknutí stále svítit ovladače el. oken ?
je to normalni ...
koukam, ze se konecne nasel nekdo, kdo ma stejny problem na stejnem motoru ...Wang píše:Muj pripad s m40 je uplne stejnej jeste sem az na vyjimky nevidel nikoho kdo by to tu vyresil,podle popisu zavad ktere by to mohli byt uz tu byly jmenovany temer vsechny casti motoru a to neco stoji,takze reseni se asi nedockame ... bohuzel,taky me to stve.
ne ze bych mel radost z toho, ze Ti to nejede, ale jsem rad, ze se pak muzem vzajemne informovat ...
planuju nekdy diagnostiku, ale vsechno, co v okoli je, je takove nijake. kdyz jsem je obvolaval, ptali se na rv a rikali nejrdiv, ze tak stare auta nedelaji apodle papitu pak nasli, ze jo ..
takze e30 urcite nikdo nezna

jsou mi to schopni napichnout a precist ale v aute jako takovem se nevyznaji

petr
BMW X5 4.4i (2001)