Stale dolievam vodu - pomoc prosim
Stale dolievam vodu - pomoc prosim
Sucastou mojej vybavy v aute je destilovana voda. Voda v mojom aute sa rozhodla ze proste nebude..Pozor: ziadna voda pod autom sa nenachadza, vymenene kurenie, chladic ok a hadicky tiez vymenene resp. skontrolovane. Iste sa tento problem uz preberal tak mi dajte radu kde moze byt problem.
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Re: Stale dolievam vodu - pomoc prosim
praskla hlava?Anna píše:Sucastou mojej vybavy v aute je destilovana voda. Voda v mojom aute sa rozhodla ze proste nebude..Pozor: ziadna voda pod autom sa nenachadza, vymenene kurenie, chladic ok a hadicky tiez vymenene resp. skontrolovane. Iste sa tento problem uz preberal tak mi dajte radu kde moze byt problem.
prdlo tesnenie pod hlavou?
prdlo tesnenie na vicku expanznej nadrzky a unika von z nadrzky?
tecie okolo vodnej pumpy?
tecie chladic a voda sa stiha odparit z tepleho chladica?
Kolko dolievas vody na kolko km?
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
praskla hlava- nie, prdlo tesnenie pod hlavou-nie, prdlo tesnenie na vicku expanznej nadrzky a unika von z nadrzky- nie( je nova resp. povodna bola zla a tato je zanovna), tecie okolo vodnej pumpy- voda pod autom nieje, tecie chladic a voda sa stiha odparit z tepleho chladica- chladic mi priatel kontroloval a je dobry.
Kolko dolievas vody na kolko km - na 20 km asi 1/2 litra. Mozno to je malo ale stale musim mysliet na to ze, halo zienka dolej vodu. Minule sa mi stalo ze som takto pekne zastavila na pumpe ,ze mi trochu vychladne motor a pani policajti mi hned naparili pokutu za folie, kolesa, narazniky, svetla a proste za vsetko. A uz ma to nebavi. Nieje v motore nejake cidlo resp. ventil ktory by mohol prepustat vodu?
Kolko dolievas vody na kolko km - na 20 km asi 1/2 litra. Mozno to je malo ale stale musim mysliet na to ze, halo zienka dolej vodu. Minule sa mi stalo ze som takto pekne zastavila na pumpe ,ze mi trochu vychladne motor a pani policajti mi hned naparili pokutu za folie, kolesa, narazniky, svetla a proste za vsetko. A uz ma to nebavi. Nieje v motore nejake cidlo resp. ventil ktory by mohol prepustat vodu?
Anna ja mam ten isti problem ,....ale z benzinom..myslim ze si na tom lepsie lebo voda je lacnejsia
a to s timi policajtami je odplata za dolnozemsku........
ale teraz vazne...koberce mas suche??? aj spolujazdcov??? necitis v aute smrad ako /ponozky,pukance/ alebo tak nejak...
skratka mokra handra....a ako vies ze ti hlava nevytlaca vodu?????

a to s timi policajtami je odplata za dolnozemsku........
ale teraz vazne...koberce mas suche??? aj spolujazdcov??? necitis v aute smrad ako /ponozky,pukance/ alebo tak nejak...

šiska + laďak = /-8 ps/
Na vykon sa musi ist cez železo
Na vykon sa musi ist cez železo
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
uz sa stali pripady, ze voda sla skrz dieru rovno do vyfuku a olej aj vsetko ostatne vyzeralo v poriadkuAnna píše:Keby bolo prasknute tesnenie tak by bola voda v oleji, a olej je ok, ziadna biela emulzia chvala bohu. A kua bola som teraz pozriet na tie koberce a su suche. A ani smrad nieje v aute ....
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
je to taka ako keby skrutka - zatka na bloku motora, sluzi na to, ked mas slabu nemrznucu zmes tak aby nezamrzla kvapalina a neroztrhala motor tak pri zamrzani roztrhne tu poistku a voda sa ma kam pod mrazom roztahovatAnna píše:Zatial stale M20. A ta poistka je kde prosim pekne? Normalne medzi poistkami?
Najskor naka prasklinka,tie uniky su dost male..Kup si tu blbost na pretesnenie chladiacej sustavy.Tu v Cechach je to pomaly na kazdej Benzinke a na Slovensku asi tiez
.Mne to pomohlo[Tiez som tomu velmi neveril] a stracalo sa mi vody viac....A pouzij to podla navodu,lebo jeden druch je do studeneho motoru a mel som tiez do zohriateho

pokud tam mas jeste aspon nejake zbvytky barevneho "fridexu", tak to nekde musi jit videt - suche barevne fleky.
pokud je, tak otrit do cista a sledovat, kde se to objevi znovu.
pokud nikde, spatne koukas, nebo to jde nekam dovnitr ..
petr
pokud je, tak otrit do cista a sledovat, kde se to objevi znovu.
pokud nikde, spatne koukas, nebo to jde nekam dovnitr ..
petr
BMW X5 4.4i (2001)
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
nak tak, člověk kolikrát najde diry o kterejch neme ani tušení, je to asi nejjednodušší jak si byt 100% jist, že neni žadna hadice praskla atd......DC píše:ještě bych zkusil natlakovat celý okruh chlazení aby se projevily případné úniky kapaliny, které jinak nejsou vidět...
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru