Měl bych dotaz: co všechno obsahuje centrál na E28/E30? Mám 6 servo motorků, kadeláž,nějaký malý spínače k zámku a nějaký dvě relátka, ale nevim jestli sou k tomu. Co chybí? Má to nějakou řj-domíval sem se že jí to má v LP servomotorku, ale asi omyl co? Ctěl sem to napácht do žraloka,ale nějak se mi to nevee zprovoznit. Na jakou barvu drátu a kam se připojí kladný pól?
Jinak mám v garáži na podlaze rozložený i el okna a ty jak se zdá chodí fpoho, jen nevim jestli to nemá spínat přes nějaký relátka??
Za případné rady předem díky!
centrál
Re: centrál
Hm, tak už sem tady našel že řj by měla bejt za LP reprákem, takže sem si jí z toho vraku nevindal-to sem moc rád!Lery píše:Měl bych dotaz: co všechno obsahuje centrál na E28/E30? Mám 6 servo motorků, kadeláž,nějaký malý spínače k zámku a nějaký dvě relátka, ale nevim jestli sou k tomu. Co chybí? Má to nějakou řj-domíval sem se že jí to má v LP servomotorku, ale asi omyl co? Ctěl sem to napácht do žraloka,ale nějak se mi to nevee zprovoznit. Na jakou barvu drátu a kam se připojí kladný pól?
Jinak mám v garáži na podlaze rozložený i el okna a ty jak se zdá chodí fpoho, jen nevim jestli to nemá spínat přes nějaký relátka??
Za případné rady předem díky!