Melisek_076 píše:2 Ondra_m : až na tebou zmíněnou občasnou výmněnu bloku, kterou jsem nikdy nepotřeboval (a počítám, že nebudu), a zmíněnou "zbytečnost" generálkování motoru s Tebou souhlasím. Výmněnu celého bloku jsem uvedl jako nejlevnější řešení a tak to prostě je. Nicméně uznávám, že tato debata jest o hovnu, protože neřeší skutečně výdrž 2,7i vs. 2,5i
No máš pravdu, že debata to neřeší. Neb jsme dva tábory, první, že to nevydrží, a druhý tábor, že to vydrží.
Já osobně ve svém pražském okolí co jsem pozoroval, tak každej kdo tomu dával kládu tak tu kliku "udělal". Ale nevylučuju, že to byla jen hromada, špatnejch kusů

Z doslechu vím, že obdobně udělanejch 2.7i jezdí min. 2 které jsou v pohodě, ale co taky vím, tak to ti lidé prostě nehoní, jezdí normálně. A hlavně, je to neosobní informace t.j. JPP (Jedna paní povídala)
Nevím, jak jezdíš ty, BMW-rallye, či kupča, třeba je to jenom v tom, že tomu nenakládáte, nebo opravdu vyčkáte až se to plně ohřeje atd..
Obávám se, že to asi nevyřešíme.
Naše názory, jsou založeny na tom, co máme vyskoušené a co vidíme ve svém okolí. Vám to funguje nám, ne.
Může to být i tou španou vyvážeností, i když to nepředpokládám, protože, Setrvák, i klikovka se vyvažuje zvlášť. Setrvák, můžu, dle libosti vyměňovat, aniž bych vyvažoval (dokumentace BMW). Ovšem je fakt, že se nepíše nic o výměně 325e - 320i,325i
No nic no
Rozdíl, může být i v tom, že mi to celý den honíme po okruhu v XXXX otáčkách, což v běžném provozu není možné, i kdyby člověk jel jako prase atd..
I když je tu zase vyjjímka - BMW rallye - předpokládám ,že když se jede rallye, že se tomu dává kláda
Tak nevím....