Tak sem ti na to dneska koukal. Jak to jde presne potom podratech to nevim ale koukal jsem na E34 M50 man/aut motor neni rozdil. Na spojce klasicka zasuvka dva kabliky modry jeden cervenym a druhej hnedym pruzkem. jsou to ty nejslabsi. a na spinaci na brzde jsou 4 kabliky zacinam z hora pokud je zasunutej stekr. Ciste hnedej, hnedej s prouzkem, modrej s prouzkem a fialovej s pruzkem. jit po kabelech se neda jelikoz je to vsehcno ve svazku. Ale tohle zapojeni asi vis.
Moc me nejde do hlavy pro je kazdej obrazek jinej a kazdej jinak popsanej barevne...
tady jeste jedno schema zapojeni. s tou otocenou spojkou.
http://www.e34.de/tips_tricks/schaltpla ... 1_0/03.gif
Ted jsem rozhodil jeden E30 tempo. Zapojeni je asi jiny ale
Bilo fialovej kablik jde z jednotky a z packy asi v pulce se spoji jednoho a jde uz jen jeden kabel do SA konektoru (dvojkonektor).
V tom samem stekru ale druha dirka SA konektoru jde zelenocervenej na spojku a ze spojky jde do stekru na "servomotorek".
Coz mozna znamena ze spojka asi ovlada primo vypnuti toho serva v motoru (jde to na bilej kablel z tech 9ti nebo kolik jich tam je) a packa a brzda (zrejme pres SA konektor jelikoz jinej signal od brzdy do RJ nebo servomot. nevede) ovlada vypnuti pres RJ. aspon me to takhle vychazi podle toho jak je to zapojeny. Ale nevim jak je to v tom SA konektoru..

Jestli si to bere treba plus na spojku a jak se to rozpoji tak ho to vypne a druhej kablik je z brzdy a da signal po propojeni do RJ ze ma vypnout.
Jeste ti muzu zitra zjistit co vede do kteryho dratu.