Fido píše:Studenej ho nehoň, to bys ho brzo oddělal. To, že zatepla nejede, je určitě nějaká chyba, co Patrik Eliáš, neporadí, čím by to mohlo být?
S tou 335 na to mám svědky, jedinej rozdíl v motorech byl, že ten můj byl klasika bez Katu a ten v E30 z e34 Kat 211 PS, čili o 7 PS méně, ale na druhou stranu o dost menší váhu. A neujel jsem mu nijak mocně, jeli jsme 3x, jednou byl o půl kapoty vepředu on, jednou já a jednou jsme jeli více méně nastejno.
Patrik už se v tom poslední dobou moc nehrabe. Jenom nedávno jako koníčka skládal potkanou E34 M5, jinak bere pokaždý auto takový, jaký je a když není po najetí 3000 km úplně eňo ňuňo tip ťop nebo už jedno takový eňo ňuňo tip ťop má a jezdí s ním, tak jde zase dál. On sám třeba říká, že šestku, kterou by chtěl pro sebe, ještě za rozumnou cenu neviděl.
Teď tam má jednu E12tkovou pětku, v pískově žlutý metalíze, vnitřek sice hadr, ale je to 528i ještě L-Jetronic, s třístupňovým automatem z roku 1980. Má to najeto necelých 100 tisíc a je to v ekvivalentním stavu jako tři až pět let novej bavorák. Stojí to na šestnáctkových 7+8 Alpinách, sportovním podvozku a je to velká mňamka. Sice to nejede jako třiapůlka, ale je to taky stylovka, přední kapota se odklápí v půlce blatníků atd. Bohužel za to chce 100 tisíc, a to je za pětku jaksi dost, i když je ve famózním stavu.