Po nasazeni pojistky pro zadni sterac tento bezi porad, i po vypnuti zapalovani a nejde vypnout - ma s tim nekdo zkusenost ?
Dik

Pootoč tou roletouDan td píše:Jaký je grif na vyndani zadni rolety kufru na E30 touring ? A kde je ukryta tryska ostrikovace zadniho skla ?
Dik
- roletu nejdříve stlač dolů a pak zatáhni vrchní hranu dozadu.Dan td píše:Jaký je grif na vyndani zadni rolety kufru na E30 touring ? A kde je ukryta tryska ostrikovace zadniho skla ?
Po nasazeni pojistky pro zadni sterac tento bezi porad, i po vypnuti zapalovani a nejde vypnout - ma s tim nekdo zkusenost ?
S tím odstřikoavačem si nejsem jistý, ale pokud je to stejné jako u touring E34 tak není ve stěrači, ale vysouvá se takové kolečko které je asi 20cm vpravo přímo ve dveřích v pásu pod dlní hranou okna...Nejprve vyjede tlakem vody a pak začně stříkat (kurevsky se to seřizuje), pokud je to jinak tak nevím..Dan td píše:Sterac jsem si prohlidl nekolikrat i lupou. Myslel jsem, ze ostrik. bude v nem, jako v ty osicce, ale proste tam neni.
Co se tyka rolety, ma po stranach nejaky pojistky nebo co, ale kroutim s ni vsemi smery, az se auto kymaci a nic...... :kecy:
No ale dik ...
Není to jako u E34. Trysky (dvě) jsou v krytce hřídele, kapalina je příváděna dutou hrřídelí. Kapalina stříká při otáčení hřídele kousek před jedoucí stírátko.Huska píše:S tím odstřikoavačem si nejsem jistý, ale pokud je to stejné jako u touring E34 ...
- roletu nejdříve stlač dolů a pak zatáhni vrchní hranu dozadu.
- o ostřikovači psal Ondra_m
- zadní stěrač má cyklovač v levém D sloupku, zkus ho odpojit
Jaky mas spinac zadniho sterace? Dva male ctvercove, oba spolecne maji stejnou velikost jako treba spinac varovnych blikacu?Dan td píše:- ale cyklovac nikde, odstrojil jsem snad pul auta, nasel jsem jen jeden konektor, jinak nic. Nejde ani zadni ostrikovac ( jakoze moturek ), kdyz dam pojistku, sterac jede furt bez prestavky a ostrikovac nic. Vubec to nereaguje na spinac zadniho sterace