pripadne oba typy tempomatu to maji stejne?
tempomat
tempomat
pozdrav panbuh. prosimvas kde je v tricitce jednotka tempomatu? nejak sem ho poslal kupci, ale bez ni. myslel jsem, ze jednotka je to cerne u motoru a jinam mi draty nevedly...
diky. staci odpovedet a smazat.
e30 327i Z4.45 touring
"Nemusime se bat tech, co nic nevedi, ale tech, co si mysli, ze vedi vsechno!" (asi gerhard schroder)
"Nemusime se bat tech, co nic nevedi, ale tech, co si mysli, ze vedi vsechno!" (asi gerhard schroder)
...
no prave me to dovedlo primo do jednotky! nebo sem blbej? ja to sundaval, kdyz byla na aute jeste palubka takze sem tam moc nevidel.takze nekde za jednotkou este jo?
e30 327i Z4.45 touring
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
packa tempomatu je zapojena do svazku, kterej bez preruseni ma na jednom konci konektor k RJ tempomatu a na druhem konci je konektor, do ktereho jde svazek mez kastli a motorem. TZN pokud si jednotku nenasel, bud si ji nevidel, ustrihl nebo tam nebyla vubec a tempo nemohlo byt funkcni.
mimochodem, je to stribrna krabicka s modrym dvouradym konektorem.
mimochodem, je to stribrna krabicka s modrym dvouradym konektorem.
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ale měla by mít dva konce - na jednom je konektor do serva tempomatu (černej kulatej) a na druhém by měl být cca 20-pinový dvouřadý konektor do řj tempomatu. Pokud jsi na druhé straně než u serva měl jen změť drátů, tak jsi to vyrval z konektoru. To nepovažuju za moc pravděpodobné, je to udělané celkem poctivě. Pokud tam byl ten konektor, mohl jsi z něj urvat pojistku, je jen z plastu. Ale zase skrz palubku by se to tahalo do úhlu, takže si myslím, že taky blbě. A nebo jsi ho vycvakl, v tom případě to, z čeho jsi to vycvakl je řj tempomatu (ne motoru).
...
to u motoru jsem odpojil normalne a sel jsem dal po tech dratech za tim konektorem co vedly do auto ke spolujezdci do kastliku a proste mam pocit ze to slo do rj auta. ale asi se pletu ze... a je to urcite rj celyho auta ne jenom tempomatu protoze tam neni zadnej konekturek plastovej, ale normalni triradkova jednotka. a proste sem si jine jednotky nevsiml (sice to bylo po tme, ale ze by to bylo tak maly nebo maskovany?)
e30 327i Z4.45 touring
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Re: ...
RJ tempomatu zespodu neni videt, je tam vrazena k palubce jak pulky brance pred odvodem.Petulka píše:to u motoru jsem odpojil normalne a sel jsem dal po tech dratech za tim konektorem co vedly do auto ke spolujezdci do kastliku a proste mam pocit ze to slo do rj auta. ale asi se pletu ze... a je to urcite rj celyho auta ne jenom tempomatu protoze tam neni zadnej konekturek plastovej, ale normalni triradkova jednotka. a proste sem si jine jednotky nevsiml (sice to bylo po tme, ale ze by to bylo tak maly nebo maskovany?)
...
jeeezis ka uz si to nepamatuju, jak to bylo velky, ale proste to co myslim ja byla rj auta celeho! tu snad poznam. velka tak 20x20 cm a triradkova na velky konektor... musim se v tom postarat at ju muzu poslat chudakovi co sem mu prodal tempomat bez jednotky 
e30 327i Z4.45 touring
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
pomocnej drzak RJ tempomatu je uchycen k plechu na kterem drzi RJ motoru, zaroven je v nem dira pro zapadku kastliku a spinac svetla kastliku. Je to takove U do ktereho se ta RJ zacvakne a je seshora! toho plechu od kastliku, tzn mezi velikem plechem a palubkou, presne pod odkladackou na drobnosti na vrchni strane paluby pred spolujezdcem.Petulka píše:aha. asi se si nevsiml, protoze je za tim plechem! diky. a posledni vec, kdyz sundam celou palubku, ta jednotka zustane na ni?