el. stahovačky-kabelový svazek
el. stahovačky-kabelový svazek
Čau lidičky, montuju do svý třícy el. stahovačky.Ve dveřích sem motorek normálně zapíchl do konektoru, z konektoru v A sloupku z pinu 8, 9 vedou kabliky normálně dál. ale konektory na čudle jsem nikde nenašel.Jak je to řešený, to i soc. výbava měla natažený kable k motoru stahovaček do A sloupku?Potřebuju vědět kam to z toho pinu 8, 9 vedou, abych nemusel tahat nový kable.Díky za odp..

El. stahovacky je sice "par" dratu, ale nepocitej s tim, ze pokud mas origo socialku verzi, ze tam bude kabelaz. Kabelaz ve dverich je vcelku bezne pripravena na el.okna, ale z dverniho konektoru dal do auta uz to nevede.
Celou kabelaz si budes muset "umotat" sam a nebo ji nekde sehnat. Pokud jsi sehnal samotne stahovacky bez spinacu a kabelaze tak mas smulu - ve vetsine pripadu se to prodava spolecne. Schema zapojeni je myslim v sekci technika v el.schematech.
Celou kabelaz si budes muset "umotat" sam a nebo ji nekde sehnat. Pokud jsi sehnal samotne stahovacky bez spinacu a kabelaze tak mas smulu - ve vetsine pripadu se to prodava spolecne. Schema zapojeni je myslim v sekci technika v el.schematech.
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
Pokud mas i kabelaz ke stahovani oken, tak snad nepotrebujes tahat dalsi kabelaz do dveri, ne? A pokud jo, tak to neni kabelaz k el. oknum ....Laburdik píše:Mam i kabeláž se spinačema, takže budou stačit natáhmout dva kabliky ze spínače na piny 8 a 9 v A sloupku (podle tvýho obrázku) no a pak už je potřeba akorát +12V a kostra.
Je to tak?Koukal sem na dveřní konektor , dál už to asi opravdu nevede.Zatim dík
------------------------
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
Kdybych to mohl vymenit tak se neptam, ale predchozimu majiteli se to asi nechtelo vyndavat z motorovyho prostoru tak to usmikl.To sou rady...To jsou reakce tady..Zrovna ty Zachvate..Myslis ze je jednodusi oddelavat vsechny koberce a tahat komplet svazek, nebo nekde shovat dva kabilky aby to plnilo tu ten samej ucel..Ted tady zas budou reakce ze to zbastlim a tak...Uz jsem se tady na foru docetl tolik veci ze jsem se nikdy nemusel ptát a opravil to...!!!!Vím že jste znechuceny některejma článkama ale..Bude to fungovat tak jak jsem se ptal????

jo bude.. taky to tak ,,dočasně,, mám..Laburdik píše:Kdybych to mohl vymenit tak se neptam, ale predchozimu majiteli se to asi nechtelo vyndavat z motorovyho prostoru tak to usmikl.To sou rady...To jsou reakce tady..Zrovna ty Zachvate..Myslis ze je jednodusi oddelavat vsechny koberce a tahat komplet svazek, nebo nekde shovat dva kabilky aby to plnilo tu ten samej ucel..Ted tady zas budou reakce ze to zbastlim a tak...Uz jsem se tady na foru docetl tolik veci ze jsem se nikdy nemusel ptát a opravil to...!!!!Vím že jste znechuceny některejma článkama ale..Bude to fungovat tak jak jsem se ptal????

jeste jsem nevidel kabelaz od el.oken v motorovym prostoru (a to uz jsem nejakou tu "elektriku" v E30 delal...), takze puvodni majitel asi "usmikl" neco jineho...Laburdik píše:Kdybych to mohl vymenit tak se neptam, ale predchozimu majiteli se to asi nechtelo vyndavat z motorovyho prostoru tak to usmikl.To sou rady...To jsou reakce tady..Zrovna ty Zachvate..Myslis ze je jednodusi oddelavat vsechny koberce a tahat komplet svazek, nebo nekde shovat dva kabilky aby to plnilo tu ten samej ucel..Ted tady zas budou reakce ze to zbastlim a tak...Uz jsem se tady na foru docetl tolik veci ze jsem se nikdy nemusel ptát a opravil to...!!!!Vím že jste znechuceny některejma článkama ale..Bude to fungovat tak jak jsem se ptal????
Kabliky si schovej treba pod cepici Kutile, a kdyz uz se ptas jestli to nejak pres "dva kabliky" fungovat bude tak Ti odpovidam, ze kdyz spojis ty dva "spravne" tak to bude fungovat i omotane kolem auta zvenci. Nevidim duvod si brat do "ust" zrovna Zachvata, ktery se snazi auta servisovat jak se slusi a patri coz se o Tobe dle tveho vyjadreni (radeji nekam das 2 kabliky nez natahas elektriku tam kam patri) rici moc neda.
Neber tato slova jako urazku, ale spis se zamysli co Ti chceme rici...
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm