vynechává motor
vynechává motor
někdy se mi stane že mi motor vynechá ve vyších otáčkách. můžou být na vině svíčky, mají najeto neco málo přes 50tis? jedná se o 325ix, pak bych hádal trysky nebo pal. filtr. neměli jste to samé?
Re: vynechává motor
Svíčky bych po 50 000 km dal nový.capek píše:někdy se mi stane že mi motor vynechá ve vyších otáčkách. můžou být na vině svíčky, mají najeto neco málo přes 50tis? jedná se o 325ix, pak bych hádal trysky nebo pal. filtr. neměli jste to samé?
Jak vypadají jejich elektrody?
Kolik je na nich odtrh?
cukne to jako by přestal proudit benzin akdyž se ubere plyn tak se to zase chytne, ale už dvakrát se mi stalo že mi to při jízdě zdechlo a nešlo pak nastartovat, po delší době se pak bez zásahu v pohodě nastartoval (to už tam čekal kámoš s lanem). před půl rokem jsem měnil pal. filtr aměl jsem venku i svíčky( akorát na šestém válci byla zasraná od karbobu, tak jsem ji oklepal). ta palivová pumpa je jenom ta jedna co je u nádrže? rv 2/87 ix
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
jedna je v nadrzi a druha pod LZ prahem.capek píše:cukne to jako by přestal proudit benzin akdyž se ubere plyn tak se to zase chytne, ale už dvakrát se mi stalo že mi to při jízdě zdechlo a nešlo pak nastartovat, po delší době se pak bez zásahu v pohodě nastartoval (to už tam čekal kámoš s lanem). před půl rokem jsem měnil pal. filtr aměl jsem venku i svíčky( akorát na šestém válci byla zasraná od karbobu, tak jsem ji oklepal). ta palivová pumpa je jenom ta jedna co je u nádrže? rv 2/87 ix
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Měl jsem podobný problém u 320i. To cukání bylo ale dost trhavý, razantní a dělala to cívka. Prostě ty točky už nestíhala a občas vynechala.capek píše:cukne to jako by přestal proudit benzin akdyž se ubere plyn tak se to zase chytne, ale už dvakrát se mi stalo že mi to při jízdě zdechlo a nešlo pak nastartovat, po delší době se pak bez zásahu v pohodě nastartoval (to už tam čekal kámoš s lanem). před půl rokem jsem měnil pal. filtr aměl jsem venku i svíčky( akorát na šestém válci byla zasraná od karbobu, tak jsem ji oklepal). ta palivová pumpa je jenom ta jedna co je u nádrže? rv 2/87 ix