Kodovací kolík přístrojové desky
Kodovací kolík přístrojové desky
Nevíte někdo náhodou které výřezy na kodovacím kolíčku májí být proříznuté pro motor 318i? já mám kolíčky jen z šestiválců a na ty otáčkoměr mele nesmysly jako volnoběh 200ot/min a maximum při 190km/h 1800ot/min bylo by to pěkný mít tyhle otáčky ale sere mě to¨¨¨
Re: Kodovací kolík přístrojové desky
4, 8, pro 4 válecnoname píše:Nevíte někdo náhodou které výřezy na kodovacím kolíčku májí být proříznuté pro motor 318i? já mám kolíčky jen z šestiválců a na ty otáčkoměr mele nesmysly jako volnoběh 200ot/min a maximum při 190km/h 1800ot/min bylo by to pěkný mít tyhle otáčky ale sere mě to¨¨¨
1, 5, 8, jsem měl na palubce pro 320i 6 válec.
Tý vole, přečti si ti všechno ještě jednou a přemejšlejAnonymous píše:je fajn vědět kerej kolik do který přístrojovky patří ale mě zajímají výřezy 1 až 10 kterej kolík je má jak vykouslé.Protože samostatnej kolík ti nikdo neprodá a já mám deset přístrojovek a všechny jsou na šestiválec

Ondra ex.M-Fahrer
Když už se tu nakously ty čísla - měly nějakou logiku, nebo tam byly "jen tak"? K něčemu tam ale asi byly, když je bylo vidět přes otáčkoměr.noname píše: já myslel že jsou to čísla na špičce kolíku
Já jsem měl na 1.8 desítku. Když se tak ještě dívám na ty čísla těch vylomených kontaktů, tak si matně vybavuji, že jsem tam měl vylomené tři výřezy - byla to ta 4 a 8 a k tomu ještě jeden (už ale nevím který).