ukazatel momentalni spotreby ukazuje momentalni spotrebu (skutecnou) nebo spotrebu, kterou by to melo mit
ekonomer
- toretto_223
- Kontaktovat uživatele:
ekonomer
mam skromnej dotaz...
ukazatel momentalni spotreby ukazuje momentalni spotrebu (skutecnou) nebo spotrebu, kterou by to melo mit
E34 525tds touring´96
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Zdrojovymi signaly pro ukazatel spotreby jsou tacho z diferaku a delka otevreni vstriku.
Mas-li spravny rozmer pneu a spravny typ vstriku v OK stavu a spravny tlak paliva ...
Mas-li spravny rozmer pneu a spravny typ vstriku v OK stavu a spravny tlak paliva ...
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
mám dotaz k tématu.....Mám v 318i otáčkoměr s ekonoměrem z šestiválce....otáčkoměr ukazuje správně, ale ekonoměr ukazuje moc velkou spotřebu. Do ted jsem si myslel že je to tím, že je z jiného modelu (pořád lepší alespon otáčkoměr než hodiny), ale ted mě trošku zaskočila Francisova informace že si to bere informace z těchto částí a napadlo mě jestli není chyba jinde než v tom budíku ????
-
Venca
A máš tam správnej codier stecker?Huska píše:mám dotaz k tématu.....Mám v 318i otáčkoměr s ekonoměrem z šestiválce....otáčkoměr ukazuje správně, ale ekonoměr ukazuje moc velkou spotřebu. Do ted jsem si myslel že je to tím, že je z jiného modelu (pořád lepší alespon otáčkoměr než hodiny), ale ted mě trošku zaskočila Francisova informace že si to bere informace z těchto částí a napadlo mě jestli není chyba jinde než v tom budíku ????
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Snad ano, protože jsem tam přehodil celou přístrojovku a auto ze kterého jsem to bral nebylo předrbávané. Dá se nějak zjistit jaký Codier tam má patřit?Venca píše:A máš tam správnej codier stecker?Huska píše:mám dotaz k tématu.....Mám v 318i otáčkoměr s ekonoměrem z šestiválce....otáčkoměr ukazuje správně, ale ekonoměr ukazuje moc velkou spotřebu. Do ted jsem si myslel že je to tím, že je z jiného modelu (pořád lepší alespon otáčkoměr než hodiny), ale ted mě trošku zaskočila Francisova informace že si to bere informace z těchto částí a napadlo mě jestli není chyba jinde než v tom budíku ????
-
Venca
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
z 325e r.v.86Venca píše:Z hlavy to nevim, který pozice jsou vyřízlý. Mám to někde doma.
Z jakýho auta je to vyndaný?
-
Venca
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Otáčkoměr byl jinak ocejchovanej, ale to jsem lehce řešil polepama budíkůVenca píše:6-válec má jinej štekr než 4-válec.Huska píše:z 325e r.v.86Venca píše:Z hlavy to nevim, který pozice jsou vyřízlý. Mám to někde doma.
Z jakýho auta je to vyndaný?
325e - nemá náhodou (originál) otáčkoměr jen do 5000ot/min?
-
Venca
Až budu doma, mam to tam. Jinak jsem to už někomu psal, je to i někde pár měsíců zpátky tady ve fóru.
Ale jestli jsi to přecejchoval fólií, tak při vložení správnýho štekru to bude ukazovat zase voloviny. Můžeš to možná dorovnat potenciometrem v otáčkoměru, ale řek bych, že nepude lineárně.
Jak jsi to cejchoval?
Ale jestli jsi to přecejchoval fólií, tak při vložení správnýho štekru to bude ukazovat zase voloviny. Můžeš to možná dorovnat potenciometrem v otáčkoměru, ale řek bych, že nepude lineárně.
Jak jsi to cejchoval?
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
Možná je tohle co scháníš je to z nějakejch německejch stránek tak sem to hodil sem protože už si nepamatuju kde sem to našelHuska píše:Otáčkoměr byl jinak ocejchovanej, ale to jsem lehce řešil polepama budíkůVenca píše:6-válec má jinej štekr než 4-válec.Huska píše: z 325e r.v.86
325e - nemá náhodou (originál) otáčkoměr jen do 5000ot/min?.... Mohl by jsi mi zjistit jakej štekr bych tam měl mít? Mám 318i M10

- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Řádek 05Maranelo píše:... Co by podle týhle tabule mělo bejt za stecker v 323![]()
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Přelepil polepem se správnýma otáčkama...ručička ukazuje u všech stejně, jen je rozdíl v namalované stupniciVenca píše:Jak jsi to cejchoval?
-
Venca
- toretto_223
- Kontaktovat uživatele: