To je ale trochu v prdeli ne....

Tady můžete psát, co byste chtěli vylepšit ... a vůbec všechny připomínky a náměty spojené s fórem, webem atd.
Odpovědět
Návštěvník

To je ale trochu v prdeli ne....

Příspěvek od Návštěvník » 20. 05. 2007 15:27

Nechápu proč mi byl vymazán inzerát na litáky pro e30 tku, spíš mám pocit že nekomu nbídkou lezu do zelý a jemu se to nehodí že :wink: fakt ubohost!!!!

biker

Příspěvek od biker » 20. 05. 2007 15:44

obcas se stane nedopatreni/nebo v inzeratu je moc OT, nebo je inzerat spatne pojmenovanej/nebo spatne umisten

ten pripad cos uvedl, by me v zivote nenapadl, takovehle pomery tu nejsou
E+5 Obrázek

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan td » 20. 05. 2007 15:52

http://www.po100.unas.cz

Když ho sem dáš několikrát, tak se to prostě maže všechno, nikdo nebude zkoumat, v který sekci a kolikrát ještě je :evil:
http://www.e39.cz

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...

Návštěvník

ok...

Příspěvek od Návštěvník » 20. 05. 2007 19:59

Ok budu doufat ze to bylo jen nedopatreni a pokusim se sesmolit inzerat znovu, a naposledy.....

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: ok...

Příspěvek od Dan td » 21. 05. 2007 08:01

Anonymous píše:Ok budu doufat ze to bylo jen nedopatreni a pokusim se sesmolit inzerat znovu, a naposledy.....
No pokud nedopatřením zase napíšeš stejnej inzerát 5x, tak se to zase smázne :P :wink:

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 24. 05. 2007 09:15

Kdyz je inzerat s fotkou a bez fotky tak je asi jasny ze plati ten s fotkou ne. :lol: Ze jsem tak troufaly, stacilo smazat jeden z mych dvou, DVOU, inzeratu a bylo by to v cajku........Tohle mi spis prijde jako mensi buzerace, doprdele chlapi neni mi uz nejakej patek 18 nact, docela bych ocenil kdyby jste se tak chovaly.Obcas mam fakt pocit ze to tu ridi banda pubertaku!

DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC » 24. 05. 2007 10:25

až to nebudeš křičet jako anonym možná si zasloužíš nějakej respekt
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan td » 24. 05. 2007 11:58

Anonymous píše:Kdyz je inzerat s fotkou a bez fotky tak je asi jasny ze plati ten s fotkou ne. :lol: Ze jsem tak troufaly, stacilo smazat jeden z mych dvou, DVOU, inzeratu a bylo by to v cajku........Tohle mi spis prijde jako mensi buzerace, doprdele chlapi neni mi uz nejakej patek 18 nact, docela bych ocenil kdyby jste se tak chovaly.Obcas mam fakt pocit ze to tu ridi banda pubertaku!
Fakt nebudu u případů, kdy je tu jeden inzerát x-krát hledat, kterej jsi asi myslel, že už se ti to povedlo. Dublované inzeráty se mažou komplet, pokud už ti není 18, věřím že to pochopíš :P

mihals
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mihals » 24. 05. 2007 12:40

ono take funguje tlacitko "EDIT", kdy staci zmenit nazev temata. takze ten, ktery se ti nehodi, staci prejmenovat na "prosim smazat" nebo tak neco :wink:
*pouze pratelska rada :wink:

horis
Slabší duchem

Příspěvek od horis » 30. 05. 2007 03:32

Já třeba chápu, když je smazána neslušná, sprostá či hloupá zpráva. Ale kolikrát je zmazána i zpráva která nic z uvedného neobsahuje. Jen se prostě nelíbí "samozvanému" bohovi, který má tu možnost ( bohužel), zprávu smazat. Kdo mu ale dal tu moc ? Na co si tady hraje ?? Je to bůh, či co ? Že rozhoduje o tom, zda zprávu nechá, či nikoliv :roll: Je to přeci disk. fórum, ne ?? Pro mě osobně, je ten samozvaný mazač či čistič, nebo jak si vůbec hrdě říká, hlupák nad hlupáky :cry: a je mi ho líto, že si takhle dokazuje svojí moc zde na föru :o Za ty roky na netu a intranetu jsem prošel desítky disk. fórum a nikde se bohužel nemazalo tak jako tady :twisted: Tohle fórum je moc pěkné, jen by to ještě chtělo vychytat ty blechy.

P.S. - jen to smaž a ulev si :wink:
e30 323i :arrow: e30 320i :arrow: e34 535i :arrow: e30 320Ci :arrow: e39 528i :arrow: e30 325i

DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC » 30. 05. 2007 05:36

horisi, nejseš tady asi tak dlouho aby sis všiml proč se zde muselo začít moderovat...

moderátoři byli zvoleni členy tohoto fora v hlasování

moderátoři plní tuto funkci na žádost administrátorů/vlastníků tohoto fóra

moderátoři nejsou bozi, ale řídí se podle pravidel, která se mohou zdát notorickým pisálkům nesmyslů nevhodná (čímž nemyslím nikoho určitého)

je hezký žes prošel tolik diskuzních fór, ale jsou i mnohem restriktivnější fóra

a pokud má někdo potřebu si psát s lidmi většinou z tohoto fora o čemkoliv nemoderovaně, pak existuje sousedské forum PUPEK SVĚTA
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 30. 05. 2007 08:53

DC píše:moderátoři byli zvoleni členy tohoto fora v hlasování
to uz zdaleka neplati, to bylo kdysi
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan td » 30. 05. 2007 11:41

horis píše:Já třeba chápu, když je smazána neslušná, sprostá či hloupá zpráva. Ale kolikrát je zmazána i zpráva která nic z uvedného neobsahuje. Jen se prostě nelíbí "samozvanému" bohovi, který má tu možnost ( bohužel), zprávu smazat. Kdo mu ale dal tu moc ? Na co si tady hraje ?? Je to bůh, či co ? Že rozhoduje o tom, zda zprávu nechá, či nikoliv :roll: Je to přeci disk. fórum, ne ?? Pro mě osobně, je ten samozvaný mazač či čistič, nebo jak si vůbec hrdě říká, hlupák nad hlupáky :cry: a je mi ho líto, že si takhle dokazuje svojí moc zde na föru :o Za ty roky na netu a intranetu jsem prošel desítky disk. fórum a nikde se bohužel nemazalo tak jako tady :twisted: Tohle fórum je moc pěkné, jen by to ještě chtělo vychytat ty blechy.

Už ti to popsal DC, ale nevím, jestli to přesto pochopíš. Myslíš, že je hlupák moderátor ( promiň - mazač či čistič ), který udržuje fórum podle pravidel, nebo někdo, kdo se nenamáhá si ta pravidla vůbec přečíst a zadáváním příspěvků v rozporu s pravidly jen přidělává jiným práci ?

Proč to je, tak jak to je je na fóru popsáno - že jsi línej to číst je tvůj problém. Ale pochybuju, že se tu něco zásadního bude měnit kvůli tobě - čili buď ta pravidla začni respektovat nebo sem nechoď :wink:

horis
Slabší duchem

Příspěvek od horis » 12. 06. 2007 00:04

Dan td píše:
horis píše:Já třeba chápu, když je smazána neslušná, sprostá či hloupá zpráva. Ale kolikrát je zmazána i zpráva která nic z uvedného neobsahuje. Jen se prostě nelíbí "samozvanému" bohovi, který má tu možnost ( bohužel), zprávu smazat. Kdo mu ale dal tu moc ? Na co si tady hraje ?? Je to bůh, či co ? Že rozhoduje o tom, zda zprávu nechá, či nikoliv :roll: Je to přeci disk. fórum, ne ?? Pro mě osobně, je ten samozvaný mazač či čistič, nebo jak si vůbec hrdě říká, hlupák nad hlupáky :cry: a je mi ho líto, že si takhle dokazuje svojí moc zde na föru :o Za ty roky na netu a intranetu jsem prošel desítky disk. fórum a nikde se bohužel nemazalo tak jako tady :twisted: Tohle fórum je moc pěkné, jen by to ještě chtělo vychytat ty blechy.

Už ti to popsal DC, ale nevím, jestli to přesto pochopíš. Myslíš, že je hlupák moderátor ( promiň - mazač či čistič ), který udržuje fórum podle pravidel, nebo někdo, kdo se nenamáhá si ta pravidla vůbec přečíst a zadáváním příspěvků v rozporu s pravidly jen přidělává jiným práci ?

Proč to je, tak jak to je je na fóru popsáno - že jsi línej to číst je tvůj problém. Ale pochybuju, že se tu něco zásadního bude měnit kvůli tobě - čili buď ta pravidla začni respektovat nebo sem nechoď :wink:
Doporučuji ti můj článek přečíst znovu ( klidně několikrát) a hlavně pozorně. Nejsme línej ani hloupej. Jde mi jen o to, že mi už několikrát byl smazán příspěvek, který v žádném případě nezaváněl něčím špatným, nemorálním, vulgárním, ............ atd :twisted: :roll: A přesto si "mazač" dovolil jej smazat :evil: Kdo mu dal na to právo ??? Je snad bůh ??? Já tu možnost nemám, jsem jenom uživatel. Nestěžuji si ale :shock: Tohle mě sere....... nic jiného. Ať se mažou vulgární příspěvky a neřeknu ani slovo 8)
e30 323i :arrow: e30 320i :arrow: e34 535i :arrow: e30 320Ci :arrow: e39 528i :arrow: e30 325i

Odpovědět