Skvely to tam muzu takyDC píše:jj největšejší srazy rád přenechám Pepperovi a Bodiemu a již tenhle rok udělám něco komornějšího - brzy se dozvíte
a příští rok bude ještě něco lepšího pro čtyřoká auta
 4oci mam
 4oci mamSkvely to tam muzu takyDC píše:jj největšejší srazy rád přenechám Pepperovi a Bodiemu a již tenhle rok udělám něco komornějšího - brzy se dozvíte
a příští rok bude ještě něco lepšího pro čtyřoká auta
 4oci mam
 4oci mam ))
))Díky i tobě, moc pěkně jsi se o nás postaral (parkování, jídlo).Zavarenec píše:Díky všem že jste dorazili do Ledečka... byla to pěkná podívaná, měli jsme samé kladné ohlasy od místních))
 (vzhledem k zásobě vodky).
 (vzhledem k zásobě vodky). 
  nicmene urcite jsem pro to priste trosku poladit (peceny kolena, soudek piva, ubytovani a udelat to s mensi vecerni zranici atp
 nicmene urcite jsem pro to priste trosku poladit (peceny kolena, soudek piva, ubytovani a udelat to s mensi vecerni zranici atp  )
 )

Zapomeň na to, že se přiser.š ke mě do auta, pokud pojedu.Kenny píše:Uz dlouho jsem se tu neobjevil, natoz neco psal, ale ted mi to neda
Tohle je presne to co me bavilo kdyz jsem mel prvni tricu, potom i kabro, takovyhle vylety, kdyz poradal DC vylety na Rip a podobne, atmosfera skvela, parta lidi skvela, proste pecka. Je mi hrozne lito pratele, ze tohle uz s vama nikdy nezaziju, protoze tricu uz nemam a mit nebudu, ti z vas kdo me znaji, vedi proc.
Kazdopadne budu aspon doufat, ze se treba nekdy s nekym svezu, protoze tohle bylo to, co me na tom silene bavilo, tyhle komorni vylety. Moc hezke fotky a verim, ze moc hezky sraz

Do ty tvoji "novy" plecky nesednu, proc bych to jako delal, mozna kdyz bych chtel delat "tricarum" ostuduBOOST píše:Zapomeň na to, že se přiser.š ke mě do auta, pokud pojedu.

Ty voe, že já si nenahrál to, co si žvatlal, když si z ní vylezl po jízdě z Příbrami od Aly domu, kdy si jel celou cestu sám.Kenny píše:Do ty tvoji "novy" plecky nesednu, proc bych to jako delal, mozna kdyz bych chtel delat "tricarum" ostudu

Ale dobrá, beru na vědomí, že už to řídit a jet v tom nechceš.
 Ale dobrá, beru na vědomí, že už to řídit a jet v tom nechceš. 

Hele nebudem to tu zasirat, vid ze neBOOST píše:Ty voe, že já si nenahrál to, co si žvatlal, když si z ní vylezl po jízdě z Příbrami od Aly domu, kdy si jel celou cestu sám.

Jj, je to tak tříca pro nás zůstane napořád něco víc, i když už jí ani jeden nemáme.Kenny píše:Hele nebudem to tu zasirat, vid ze ne
Shrnme to tak, ze to je dobry, hodne dobry, ale trica bude vzdycky trica a to vime oba

Co řikal DC,tak to vypadá že se ještě svezem.
 Co řikal DC,tak to vypadá že se ještě svezem.  A pokud jde o tebe pane NE-BMW (kenny),tak my jezdíme dvěma E30,tak je místa dost.Dokonce bych neměl problém tě nechat řídit jedno pěkný bílý BMW bez střechy.A neřikej že to nejni výzva.
 A pokud jde o tebe pane NE-BMW (kenny),tak my jezdíme dvěma E30,tak je místa dost.Dokonce bych neměl problém tě nechat řídit jedno pěkný bílý BMW bez střechy.A neřikej že to nejni výzva. 
BOOST píše:Zapomeň na to, že se přiser.š ke mě do auta, pokud pojedu.Kenny píše:Uz dlouho jsem se tu neobjevil, natoz neco psal, ale ted mi to neda
Tohle je presne to co me bavilo kdyz jsem mel prvni tricu, potom i kabro, takovyhle vylety, kdyz poradal DC vylety na Rip a podobne, atmosfera skvela, parta lidi skvela, proste pecka. Je mi hrozne lito pratele, ze tohle uz s vama nikdy nezaziju, protoze tricu uz nemam a mit nebudu, ti z vas kdo me znaji, vedi proc.
Kazdopadne budu aspon doufat, ze se treba nekdy s nekym svezu, protoze tohle bylo to, co me na tom silene bavilo, tyhle komorni vylety. Moc hezke fotky a verim, ze moc hezky sraz

DikesCARDINALROT píše:Kenny, já tě příště vezmu, aspoň se opřeš o svojí loketku
 urcite nekdy vyuziju, fakt bych se takovehle akcicky zase rad zucastnil
  urcite nekdy vyuziju, fakt bych se takovehle akcicky zase rad zucastnil   
 To je velka vyzva tedaALA E30 píše:A pokud jde o tebe pane NE-BMW (kenny),tak my jezdíme dvěma E30,tak je místa dost.Dokonce bych neměl problém tě nechat řídit jedno pěkný bílý BMW bez střechy.A neřikej že to nejni výzva.
 ale myslim ze mi bude stacit ho zas videt, natoz ridit
  ale myslim ze mi bude stacit ho zas videt, natoz ridit   

ale snad jsem nedělal úplnou ostudu s tou špinavou a nedodělanou, bílou e34, co radši stála opodál
 ale snad jsem nedělal úplnou ostudu s tou špinavou a nedodělanou, bílou e34, co radši stála opodál