Já myslím, že za to počasí si můžeme sami, nejenom já i ostatní jsme remcali po předchozích dvou ročnících, že jsme ogrilovný jak selátka na rožni, tak letos nás ten nahoře vyslyšel a dodal trochu té vody na schlazení.

Jinak za sebe můžu říct, že se mi sraz moc líbil i když jsem tam tak dlouho nezůstal, tak organizátorům moc děkuju a skláním poklonu za to co dokázali i v takový nepřízni počasí. Zase všechno posunuli o pěknej kus dopředu a kvalita srazu byla zase na vyšší úrovni jak minulej rok. A to mi přišlo i na kvalitě aut, ubyly tuzerský hnusy, až na pár vyjímek.

A jinak byly k vidění skoro samý pěkný kousky. Kdyby nezačlo tak chcát a neměl jsem boty a hadry skrz na skrz, tak bych zůstal, ale si už stárnu

, tak jsem vyrazil směrem k domovu. Takže ještě jednou velké díky všem, kteří se na srazu podíleli a těším se na další ročník, tentokrát už snad zase za tradičního "grilovacího" počasí.
PS: Ty hovada co jezdili po runwayi normálně vytáhnout z auta a pořádně profackovat a nakopnout do prdele na cestu domu, ať už se příště nevracej.