O těch mi ani nemluv. Minulej víken jsem poznal, jak je ta hospoda záludnáHory píše:...no a taky tam sou blízko Dvoračky

Zrovna včera sem se nějak nemohl rozhodnout co objednat za chlast, no a pak sem si vzpoměl na tebe a bylo jasnoMax-Max píše:jooo tak uz pristi tyden vas, vy parchanti znova potkam
Přemýšlím, že ti budu střídat kuřecí se sejrem celej tejden, at mám od tebe pokojFlery píše:hlavne at je pivo a lítací maso
sem si rikal ze to zmenim at to hned neni na me...ja sem uz s ucenim zkoncil i kdyz je fakt ze se na jednu zkousku chystam ale uceni si beru sebouBlumen_071 píše:zase ses po skole?!se to kurva pro jednou nauc a neopisu porad
Jestli to je aktuální, tak by mělo bejt ještě v našem pokoji místo pro dva lidi, žejo? Kdyžtak by ještě dva přijeli-nebyl by to nějakej problém? Nebo to musíš vědět třeba kvůli jídlu nějak víc dopředu? Jestli pojedou nebo ne bych se dozvěděl totiž až tak v pátek...Hory píše:Předběžné rezervace:
pokoj 1 Max maxovi - 2 + 2
pokoj 2 Fleryovi - 2
pokoj 3 Mártyovi - 3
pokoj 4 Hanis, Blumen, Lospiratos - 3
pokoj 5 Yx + paní + malej kůň + okřídlenej králík - 2+
Protože jsou ale všechny pokoje čtyřlůžkový, doufám, že páry k sobě eventuelně pustí další osoby....