Mnohokráte díky organizátorum za bezproblémové zvládnutí celé akce, vše bylo jak být mělo. byl to muj prvni BIG a pokud se do teto šílené akce pustíte i na přesrok tak určitě nebyl poslední. věřím že počasí se příště vyvede a bude vše ještě o 100% lepší. - cestou domů (jeli jsme už v sobotu večer nakonec protože jsme měli dost mokre spacaky a lezla na nas angina) jsem jel sice rychle, ale citlivě a jediný ádrenalinový okmžik nastal tady Loc: 49°42'30.03"N, 16°59'0.545"E když jsem na dvjku polechtall plyn více než bylo na cestě plné vody záhodo a otočil se skoro na mísě o 180°.
rád jsem zase viděl mnohé pátele, doufak jsme že poznám i další, ale vv tom dešti se to celé nějak nedalo... - tímto se všem, se kterýma jsem měl domluvenou schůzku, ale nenavštívil je omlouvám a věřím že se sejdem za lepších klimatických podmínek
no a na závěr si neodpustím uvést pár věcí které se mi nelíbily (neříkam kdo za dané věci může, jen konstatuju že se mi nelíbiy)
- auta která bezdůvodně orala travnatou plochu (zvláště jedna e30 v kombajnu ix si z toho udělala rallyecrossovou trať),
lidi co si ve 4 ráno testujou subwoofer v autě a vykotly ho tak že spící okolí nadskakuje pu metru vysoko
lidi kteří nejsou po sobě při odjedu uklidit tábořiště (chapu že děsně pršelo a balilo se narychlo, ale vzit pytel a hodit ho do popelnice snad už nikoho nezabije)
a eště jedna otázka
Najdeme někde my, kteří nebyli u vyhlašování výsledků, tyto někde na netu?