mám přece touring

No a ted to strhne lavinovej efekt - ja bych rad cislo 535...Asmodeus píše:To jsem chtěl slyšet!Paja píše:není problém nějak to zařídíme. hihi![]()
Tak si mě tam teda zaregistrujte nastálo! Určitě nepojedu sám, takže buď plus manželka, nebo když nepojede ona, tak beru milence!
Už mám pro dědka ten škrtící kružek na ..... a má ostrý hrany jako břitvyjorassimo píše:jéééé, jsi homoušAsmodeus píše:To jsem chtěl slyšet!Paja píše:není problém nějak to zařídíme. hihi![]()
Tak si mě tam teda zaregistrujte nastálo! Určitě nepojedu sám, takže buď plus manželka, nebo když nepojede ona, tak beru milence!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nevyso ale taks em vstavl v 7 rano robil sem d 5 a pak prisla slina a uhasla az ted tak asi od dneska uz nepijuDVORIS píše:Toš to su zvědavé estli se Rosťo budeš potáceť nebo néjajic píše:tak to asi vejde do dějin,jako hláška rokuRostik píše: za tu hlasku ti to sklo pocmaru cele si jich koupim 6 a hezky ti ho zatonujujinak pozor uz nepiju
![]()
![]()
![]()
(a tím nemyslím čmárání fixou)
![]()
![]()
Pro jistotu si sklo vysadím a nechám doma
Ale radši ne,si toho nevšimneš a dočmářeš mi ksicht![]()
![]()
ty jsi ten milenec??DVORIS píše:Už mám pro dědka ten škrtící kružek na ..... a má ostrý hrany jako břitvyjorassimo píše:jéééé, jsi homoušAsmodeus píše: To jsem chtěl slyšet!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mě by zjímalo kde mám já kroužky a hned čtyri ale na něco jiního aby si přítomní nemyslelyDVORIS píše:Už mám pro dědka ten škrtící kružek na ..... a má ostrý hrany jako břitvyjorassimo píše:jéééé, jsi homoušAsmodeus píše: To jsem chtěl slyšet!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To se pěkně pomějeme!DVORIS píše:Už mám pro dědka ten škrtící kružek na ..... a má ostrý hrany jako břitvy![]()
![]()
![]()
![]()