Co takhle spich v okoli Mostu???
Co takhle spich v okoli Mostu???
Je tu nekdo z Mostu nebo okli?Napadlo me da si spich jeste nez zacne zima a auti pujde k zimnimu spanku 

Ale kdepak-zimní spánek mu dopřávám.Jednak kvůli soli a rěm sajrajtům na silnicích a kdž vidím ty některý cvoky,co si myslí,že když si na auto koupí úplně nové zimní Michliny a že si s tím pak můžou dovolit na silnici to samý co v létě na suchu,radej nejezdím.Nikdy to nebxlo bouraný,tak bych rád,kdyby to tak zůstalo dál.Už jsem tš nekolikrát viděl s tím tvým bávem-měls pravdu,opravdu je to fešák!maca píše:toz to ja sem z mostu! uz sem dlouho nev idel tvoje bawo brazdit ulice? ze by preci jen prodej?
Nějak jsem se zapoměl zaregistrovatAnonymous píše:Ale kdepak-zimní spánek mu dopřávám.Jednak kvůli soli a rěm sajrajtům na silnicích a kdž vidím ty některý cvoky,co si myslí,že když si na auto koupí úplně nové zimní Michliny a že si s tím pak můžou dovolit na silnici to samý co v létě na suchu,radej nejezdím.Nikdy to nebxlo bouraný,tak bych rád,kdyby to tak zůstalo dál.Už jsem tš nekolikrát viděl s tím tvým bávem-měls pravdu,opravdu je to fešák!maca píše:toz to ja sem z mostu! uz sem dlouho nev idel tvoje bawo brazdit ulice? ze by preci jen prodej?

"cédo,sabáč,plná béča"-k tomu E30 325
-nic jinýho mě nebaví víc!
tel.-723667447
tel.-723667447
Jasný,klidně se ozvi a proberem to,není problém a rád pokecám.V mém podpisu mám tel.číslo,tak mi dej vědět aspoň 3 hodinky dopředu,abych náhodou neměl nějakej program.Zatím čusmaca píše:dik! jinak se chci zeptat, jestli ses taky manualne zrucnej a mas nejake zkusenosti s mecanickyma vecma na bawu, chci si udelat nejaky všeci a potreboval bych to s nekym prodiskutovat, abych se vyvaroval nejakych seku! cau Maca

"cédo,sabáč,plná béča"-k tomu E30 325
tel.-723667447
tel.-723667447