Je to o tom co umíte za volantem

asi tak, pač ani kdyby tu "315"ku řídil sám Jacky Ickx, tak M3 nedá (maximálně ho potrápí v zatáčkách)... pač to by buď:Flip píše:No nevím, to by tu 1,5 musel tlačitLukas-e21 píše:Posaďte za volant 315-ky Horyho a stejně bude na bedně
Je to o tom co umíte za volantem![]()
horis: A kdy prosím organizuješ ten superdokonalý BMW sraz ?horis píše:DC píše:tak předně horisi to není sraz BMW aut, ale BMW positivních lidí (tzn. majitelů i fanoušků), takže je mi úplně jedno kdyby tam někdo přijel třeba hundrtkou a byl to BMW nadšenec a chtěl bejt se svejma kamarádama, tak ho pustim dovnitř aby si nemusel nechávat auto venku a bát se o něj
člověk co tam přijel s R8 je člen bmwklubu a velký fanoušek BMW, tak nebyl důvod s ním jednat jinak
- co se týše jeho stání za zákazem, tak kdybych si toho všimnul na místě, šel bych mu říct ať si to přeparkuje, ale ten prohřešek sem neviděl, neb je méně do oka bijící než ježdění po tý velký runwayi
Ale jó, v pohodě, já ti přeci tvůj názor neberu .... Prostě mám na to jen jiný názor.... Kdybych BIG BMW organizoval já, do areálu bych pouze pustil BMW, kdybych organizoval BIG FORD, pustím dovnitř pouze FORDY ... atd......Prostě je to sraz určité značky, tak tam bude pouze ta zastoupena. No a také si nemyslím, že bude někdo na takovéto mega akci kde je kolik stovek lidí vykrádat hundrtky kousek za páskou
![]()
Prostě to vidím jinak a nejsem sám ...Já jen doufám, že se tady nerozpoutá vlna nevole jen proto, že jsem napsal něco s čím nebude někdo souhlasit ..
Mno jak znám Horyho.......chamuraphi píše:asi tak, pač ani kdyby tu "315"ku řídil sám Jacky Ickx, tak M3 nedá (maximálně ho potrápí v zatáčkách)... pač to by buď:Flip píše:No nevím, to by tu 1,5 musel tlačitLukas-e21 píše:Posaďte za volant 315-ky Horyho a stejně bude na bedně
Je to o tom co umíte za volantem![]()
1)musli závodit někde kde se řadí jen 1-2 někde,na parkovišti
nebo
2) ta "315" vážit něco málo okolo 500kg
nebo
3) by tu M3 musel řídit ňákej metrosexuál nebo naprostej v°l
....a to by po tom šlo,ale myslím že ani jedna varianta na našem BIGu nebyla
![]()
a to že 4válce pojeli "obyčejné" R6 jde vidět ve výsledkách
Jj taky to tak pamatuju, Hory by vyhrál i na sekačce od Mountfieldu.Lukas-e21 píše: Mno jak znám Horyho.......
Za X let co se jezdí různých srazech RZ-ky a že bejvala i v Luštěnicích, kde přeci jen byla delší, tak Hory vždy končil na bedně.
BOOST píše:Jj taky to tak pamatuju, Hory by vyhrál i na sekačce od Mountfieldu.Lukas-e21 píše: Mno jak znám Horyho.......
Za X let co se jezdí různých srazech RZ-ky a že bejvala i v Luštěnicích, kde přeci jen byla delší, tak Hory vždy končil na bedně.
Bohužel nezměřila ani jeden můj časDC píše:výsledky RZ:
http://www.e30.eu/srazy/rzbig2008.pdf
výsledky sprint:
http://www.e30.eu/srazy/sprintbig2008.xls
bohužel voda ovlivnila mnoho věcí na tomto sraze a i sprintovací časomíru - nefungovala díky tomu na 100% a dost pokusů bohužel nezměřila - časomíra byla pronajata ze závodů dragsterů, ale s takovým nečasem evidentně nepočítali, neb jejich závody se za mokra prostě nejezdí
horis: A kdy prosím organizuješ ten superdokonalý BMW sraz ?Dan td píše:horis: A kdy prosím organizuješ ten superdokonalý BMW sraz ?horis píše:DC píše:tak předně horisi to není sraz BMW aut, ale BMW positivních lidí (tzn. majitelů i fanoušků), takže je mi úplně jedno kdyby tam někdo přijel třeba hundrtkou a byl to BMW nadšenec a chtěl bejt se svejma kamarádama, tak ho pustim dovnitř aby si nemusel nechávat auto venku a bát se o něj
člověk co tam přijel s R8 je člen bmwklubu a velký fanoušek BMW, tak nebyl důvod s ním jednat jinak
- co se týše jeho stání za zákazem, tak kdybych si toho všimnul na místě, šel bych mu říct ať si to přeparkuje, ale ten prohřešek sem neviděl, neb je méně do oka bijící než ježdění po tý velký runwayi
Ale jó, v pohodě, já ti přeci tvůj názor neberu .... Prostě mám na to jen jiný názor.... Kdybych BIG BMW organizoval já, do areálu bych pouze pustil BMW, kdybych organizoval BIG FORD, pustím dovnitř pouze FORDY ... atd......Prostě je to sraz určité značky, tak tam bude pouze ta zastoupena. No a také si nemyslím, že bude někdo na takovéto mega akci kde je kolik stovek lidí vykrádat hundrtky kousek za páskou
![]()
Prostě to vidím jinak a nejsem sám ...Já jen doufám, že se tady nerozpoutá vlna nevole jen proto, že jsem napsal něco s čím nebude někdo souhlasit ..
No, já tam asi nepojedu, takže to neuvidím, ale můžu ti dodatečně přes net pomoct vyřešit nějaký problémy, který tam vzniknou. No i když, při tvé dokonalosti asi problémy nebudou, promiň, to jsem zapomněl, ty to máš za dvě hoďky zorganizovaný a na 110 %
Asi bys měl sestoupit konečně na zem, i vzhledem k tomu počasí to měli organizátoři zvládnuté výborně. Já tam totiž byl, tak jsem to viděl a nedělám závěry z několika poznámek na netu.![]()
Mám zkušenosti s organizací akcí podobného rozsahu a umím si představit, kolik hodin nebo spíš dní zabraly přípravy.![]()
Pár dementů se najde v každé skupině lidí, tudíž i mezi majiteli BMW - teď mám na mysli ty drážní závodníky, gumovače, atd ... ( horis: pokud nevíš, o co jde, projdi si prosím pár stránek z5, abys byl v obraze stejně jako ti, co u toho byli )
Max-Max píše:Vis, Horisi, mne hodne pripominas Vladu..ten byl taky same moudro co a jak, a taky se nikdy neukazal..mozna proto, ze by uz neodesel, ale to je uz jinej pribeh.... co ti brani fakt neco udelat a pak tady sklidit ovace za vybornej sraz? taky sem planoval delat u nas, ale radsi sem to zatrhnul pro vnejsi vlivy aby to nebylo pak cele na hovno... nekritizuj, bud se sam muzes zucastnit a pak mas mozna i pravo hodnotit, nebo udelej svuj s partou stejne postizenych bmw a muzes pak ukazat - borecci, takhle se to dela....
ČernyPetr píše:BOOST píše:Jj taky to tak pamatuju, Hory by vyhrál i na sekačce od Mountfieldu.Lukas-e21 píše: Mno jak znám Horyho.......
Je to tak. Hory mel vyhrat i RZ na letosnim BIGu, k jeho smule sme se ale v patek vecer u baru dohodli, ze mi prvni misto letos pusti, takze musel pred cilem vzdy brzdit.
Timto bych mu chtel verejne podekovat za to, ze jako spravnej chlap dodrzel, co slibil.
Diky Hory
Bohhy píše:Panove mam nemilou zpravu a doufam i kdyz asi marne, ze to neovlivni nase srazy. Nas zakaznik, ktery u toho letiste bydli a ma povoleni si to pres nej zkracovat, aby ho nemusel objizdet pri ceste domu me vcera rikal, ze letiste koupili nejaci turci nebo tak nejak, to uz si nepamatuju a ze i on ma omezeno jezdit pres letiste jen do konce roku..... Je to napsany oficialne pry mistnim urade...... Tak bych rad vedel, jestli je to nejak poreseny, nebo jestli tohle byl posledni sraz na tomhle letisty???????
Ne, ne, ne. Letos ti to prostě vyšlo. Smekám, gratuluju..ČernyPetr píše:BOOST píše:Jj taky to tak pamatuju, Hory by vyhrál i na sekačce od Mountfieldu.Lukas-e21 píše: Mno jak znám Horyho.......
Je to tak. Hory mel vyhrat i RZ na letosnim BIGu, k jeho smule sme se ale v patek vecer u baru dohodli, ze mi prvni misto letos pusti, takze musel pred cilem vzdy brzdit.
Timto bych mu chtel verejne podekovat za to, ze jako spravnej chlap dodrzel, co slibil.
Diky Hory
No po ty patecni projizdce kdes mi ukazal, jak ti ten predek krasne klouze spis smekam ja pred tebou.Hory píše:Ne, ne, ne. Letos ti to prostě vyšlo. Smekám, gratuluju..ČernyPetr píše:BOOST píše: Jj taky to tak pamatuju, Hory by vyhrál i na sekačce od Mountfieldu.
Diky Hory
Holt e36is neni zrovna idealní náčiní na RZ, nehlede na to, že sem se s nim povozil asi tak týden po výměně podvozku, tak si měl opravdu ,,šanci,,![]()
Příště