neresil bych typy aut, cim ruznorodejsi bmw tim lip,podauta nakonec,hehee. hlavne at je to setkani pozitivne myslicich lidi ohledne bmw a vseho kolem a kolem

Do hoškovic chcu letos jet!RobCz píše:to vite,ze bude i dalsi sraz, ja se chci mezi vama taky objevit..jednou mi to musi vyjit. jinak co Hoskovice(Big BMW sraz) ?? pojede nekdo odtud?
neresil bych typy aut, cim ruznorodejsi bmw tim lip,podauta nakonec,hehee. hlavne at je to setkani pozitivne myslicich lidi ohledne bmw a vseho kolem a kolem.
Tak aby jsi pak neparkoval na střeše v příkopěferda píše:ferda napsal:
A Já budu parkovat kde ???????? Jedu s E21
DIX napsal:
šmarja, to se vyřeší až na místě!!! To není podstatné
Dělal jsem si srandu![]()
![]()
POL tady ještě studuje?!pilot78 píše:Zdarec lidi!
Na sraz vyrazim vyrazime z Opavy i s POLem (ten asi vezme svuj 7er), pripojili bychom se k Opavanum na te JETce, + z Havru vyrazi Lukin a muj bracha s e36. Na tu show se uz moc tesim, beru fotak i kameru, takze pak muzem natocit nejaka best videa
Já jsem psal o té ploše 100m před a 100m za motokárama,kterou by jsme měli oficiálně zajištěnou od majitele těch motokár a ten si nepřeje pálení apod.Tam vzadu by se (viz mapka) by se samozřejmě driftovat,pálit,sprintovat mohlo,ale je tam možnost, že přijede správa letiště i s policiímychal píše:Pinki: a to že se tam nesmí driftovat a sprintovat vymyslel kdo? Je to normálně přístupná plocha,a nikomu(krom policie ČR) není nic do toho co si s autem děláš, je tam max rychlost 30