proc nekteri lidi nemaj radi BMW

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Kubajz von Odry
člen E30.cz

proc nekteri lidi nemaj radi BMW

Příspěvek od Kubajz von Odry » 07. 12. 2004 22:12

videl sem toto video

http://www.tuningklub.cz/view.php?cislo ... 2003072401

a jak tam ti lidi jezdi tak se nedivim ze nekteri lidi maji averzi vuci znacce BMW - dyt oni se tam chovaji jak vyhradni vlastnici silnice - nekolikrat absolutne nesmyslne a zbytecne predjizdi zprava (treba ten zigul)
sou to krasna auta - to se musi nechat, ale jiste hranice a chovani na verejnych cestach by se mnelo tykat aj jich
Obrázek

Dix

Příspěvek od Dix » 07. 12. 2004 22:26

Hodně lidí si myslí že BMW je spojeno s nějakým mafianstvím, a kdejakým špatným smetím, které dělá bordel, ale neni tomu tak(minimálně z 90%)!Záleží hlavně na lidech kteří dělalí takové blbosti na silnicích a né na značce auta(což si myslí většina neznalých lidí)!Vyblbnout se, proč né, ale někde na letišti, nebo na nějaké uzavřené komunikaci!

Ale co oni tam předvádějí... :shock: :evil:
HOTENTOT :twisted:
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)
Obrázek

And
Všechno vím, všechno znám... ;-)

Příspěvek od And » 07. 12. 2004 22:53

Dix píše:Hodně lidí si myslí že BMW je spojeno s nějakým mafianstvím, a kdejakým špatným smetím, které dělá bordel, ale neni tomu tak(minimálně z 90%)!Záleží hlavně na lidech kteří dělalí takové blbosti na silnicích a né na značce auta(což si myslí většina neznalých lidí)!Vyblbnout se, proč né, ale někde na letišti, nebo na nějaké uzavřené komunikaci!

no E30 moc mafianska neni to mas pravdu
ale novy 5ky a 7ky to uz trochu zavani levotou 8)
----------------------:)

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 07. 12. 2004 23:55

Dix píše:Hodně lidí si myslí že BMW je spojeno s nějakým mafianstvím, a kdejakým špatným smetím, které dělá bordel, ale neni tomu tak(minimálně z 90%)!Záleží hlavně na lidech kteří dělalí takové blbosti na silnicích a né na značce auta(což si myslí většina neznalých lidí)!Vyblbnout se, proč né, ale někde na letišti, nebo na nějaké uzavřené komunikaci!

...a nebo ve tři ráno...někde :wink:

Ivo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo » 08. 12. 2004 07:28

no každej má svůj vkus já taky jednu značku vozů nemůžu ani vystát
Život je jen náhoda .....

bmwm3
Lon Don
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bmwm3 » 08. 12. 2004 08:33

And píše: no E30 moc mafianska neni to mas pravdu
:lol:
Ivo píše:no každej má svůj vkus já taky jednu značku vozů nemůžu ani vystát
Kterou?

mizuh

Příspěvek od mizuh » 08. 12. 2004 09:13

Se vším co jste tu jmenovali souhlasím, dalším důvodem může být i závist. Hodně lidí si myslí že BMW je hodně drahá značka a málokdo si uvědomí, že některý modely jsou cenově dostupný stejně jako favorit nebo felicie :lol:

Ivo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo » 08. 12. 2004 10:03

bmwm3 píše:
And píše: no E30 moc mafianska neni to mas pravdu
:lol:
Ivo píše:no každej má svůj vkus já taky jednu značku vozů nemůžu ani vystát
Kterou?
Nejsem jako ti co pomlouvají značky jiných tak ne sory
Život je jen náhoda .....

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 08. 12. 2004 10:03

to mizuh : 100%ní souhlas, spousta neznalejch lidí je překvapená kolik e30 stojí,vidí jen tu výlučnost značky.Tim myslim, ze trica stojí pobliž,ne že řeknu BMW a nezmíním rok výroby :-)

ARMAN
člen E30.cz

Příspěvek od ARMAN » 08. 12. 2004 12:39

Pár z ních jezdi jako dobytci :roll: Doufam že se jen předvádi, že normalně jezdi jako normalní lidi (v ramci možnosti). Neřikam že nikdy nepředjedu někoho zprava, ale po tom co stoji v levo jako hovado co mysli že levej pruh ma zarezervovanej a nereaguje na gentlemanske bliknuti(2-3x). Třeba včera v novem Ečkovem meďouru a za ním kolona 5 aut co nechtěji byt neslušní a předjet zprava kde je prazdno, když jsem ho předjižděl tak vypadal zklamaně 8) jako "tywoe, ja mam tak hezkejho meďoura a mě předjiždi ten nevděčnej hajzl v zaprděnem Opliku(a kuwa... prozradil jsem se :oops: :mrgreen:) no fúúúúúúúj" :lol:

Mělo by se to jmenovat "čim mám meňší pindik, tim blbejc jezdím" ane "DTM"... co tim DTM vůbec mají na mysli? :roll:
Obrázek

Mazety

Příspěvek od Mazety » 08. 12. 2004 12:54

zrovna o to na někoho blikat nestojím, pitomce nenaučíš jezdit vpravo, jezdím každej den po D1 a to je teprv prasečina, v levým je kolona, uprostřed jezděj šáde a žigulíci no a v pravo pár tiráků, jezdim zásadně v pravým a je mi jedno jestli jedu rychlejc než auta ve vedlejších pruhách, to je jejich problém, přeci kvůli se kvůli blbcům nebudu časově omezovat a je to jedno jestli z bavorem a nebo golfem
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i

Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210

Dix

Příspěvek od Dix » 08. 12. 2004 15:01

Ty pomalé a zastaralé auta, by se vůbec neměly pouštět na cesty a vůbec né na dálnice( nebylo by špatné vydávat dálniční zn. je těm, kteří mají auto v pořátku-provést nějakou kontrolu, nebo tak..).Možná že jsem některé urazil, ale na dálnici to je o hubu když se ti tam nasere nějaká popelnice, jde tu hlavně o bezpečnost!
Hodně nehod vzníká tím, že se řidiči začnou řadít za pomalé řidiče, rupnou jim nervy a prostě ho předjedou aniž by nějak uvažovali!Jenže aby se s těmi pravidly něco začalo dělat to by jsme museli uplatit naše milované politiky, a kdoví jestli by to pak schválili! Mohli by se vysrat na nějakej bodovej systém a začít trochu uvažovat :evil: idioti.Tečka :!:
Obrázek

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 08. 12. 2004 18:37

Dix píše:Ty pomalé a zastaralé auta, by se vůbec neměly pouštět na cesty a vůbec né na dálnice( nebylo by špatné vydávat dálniční zn. je těm, kteří mají auto v pořátku-provést nějakou kontrolu, nebo tak..).Možná že jsem některé urazil, ale na dálnici to je o hubu když se ti tam nasere nějaká popelnice, jde tu hlavně o bezpečnost!
Hodně nehod vzníká tím, že se řidiči začnou řadít za pomalé řidiče, rupnou jim nervy a prostě ho předjedou aniž by nějak uvažovali!Jenže aby se s těmi pravidly něco začalo dělat to by jsme museli uplatit naše milované politiky, a kdoví jestli by to pak schválili! Mohli by se vysrat na nějakej bodovej systém a začít trochu uvažovat :evil: idioti.Tečka :!:
No tak zase třeba někdo nemá na to,aby si kupoval novou káru proto,že jezdí denně do práce po dálnici a chce mít povolenku od Dixe :D Ale je zase na druhou stranu pravda,že za poměrně malý peníze se dají koupit poměrně slušný starý auta v poměrně slušnym stavu.Každý by se měl zamyslet nad tím,co kupuje a jestli má cenu kupovat něco za pár šlupek,jen proto aby jezdil ???

Rotten

Příspěvek od Rotten » 08. 12. 2004 20:20

To Dix: to jako, že mi politici budou kecat do toho, jaký mám mít auto? A k těm pomalým autům: to bys musel zakázat půlku Fóbií a vůbec novej maloobsahů. A těch je požehnaně, vlastně neznám z mých známých nikoho, kdo by si udělal radost a koupil novýho třílitra.
Já osobně bych nakopal politiky doprdele zato, po jakých tankodromech musíme za ty jejich "dálniční" známky jezdit. To co vede z Prahy do Brna stavěl Hitler před půlstoletím pro tanky.

Dix

Příspěvek od Dix » 08. 12. 2004 20:42

To Tweety:To samozřejmě chápu, nejsme národ pracháčů, ale je fakt že už jsou dobrý a docela levný auta,(i po ekologické a ekonomické stránce), ale lidi jsou zvyklí na ty své škodofky atd., určitě mě chápete jak to myslím :roll:

To Rotten:Nemyslel jsem, že by ti politici kecali do auta, ale že by byli nějáke požadavky, které by se třeba překontrolovali na tech. kontrole, jestli je to auto schopno jezdit po "vysokorychlostní komunikaci"->dneska stačí akorát koupit d. známku a můžeš vyjet a nikdo se tě neptá jestli jedeš s popelnicí nebo s 911 carerra! a to mě tady štve!Že jim to je jedno, prostě zapatili tak můžou jet, ale že tam robi 50% nehod to už nikoho nezajíma! :evil:
Obrázek

břečka

Příspěvek od břečka » 08. 12. 2004 20:50

2 Dix: mě je celkem jedno s čím kdo jezdí, když se drží vpravo a dodržuje alespoň min. povolenou rychlost tak ať. Ono je potom fuk jestli se v pravym táhne avia nebo šáde.A IMHO nejvíc nehod způsobí na dálnici náklaďáky.
H*O*T*E*N*T*O*T__C*R*E*W

Dix

Příspěvek od Dix » 08. 12. 2004 20:54

břečka píše:2 Dix: mě je celkem jedno s čím kdo jezdí, když se drží vpravo a dodržuje alespoň min. povolenou rychlost tak ať. Ono je potom fuk jestli se v pravym táhne avia nebo šáde.A IMHO nejvíc nehod způsobí na dálnici náklaďáky.
A tak to mi docela taky, ale kdyš ty křápy zaberou všechny pruhy a snaží se předjet a nedá jim to víc jak 90/hod a celé to ucpou! To pak každej nadává
Obrázek

Fx

Příspěvek od Fx » 08. 12. 2004 21:53

Rikejte si, co chcete, nehody zpusobujou ridici. Mimochodem, kdo z klubu ma tmavou E30 chrom, stredocesky znacky, nejspis 6val podle laufu, zadek tak trochu vzatej sprejem (nejspis) a v levym zadnim svetle vodu (docela dost)? Jel jsem za nim dneska po dalnici a byl to docela zazitek, jak malem smetl dodavku a vseobecne ty prudky manevry... Mel by to byt nekdo z klubu, mel na zadnim okne (jestli si ted pamatuju dobre, tak v pravym hornim rohu) nalepku bud E30 nebo neco jako z Plesnice, nejel jsem tak blizko... Na jedny z krizovatek u Pavlaku jsem stal vedle a koukal jsem, kdo je za volantem, ale nikoho ze znamych tvari jsem nepoznal...
E39 535i sedan

Kubajz von Odry
člen E30.cz

Příspěvek od Kubajz von Odry » 08. 12. 2004 23:37

ja ti videem chtel naznacit ze chapu ze nektery lidi muzou mit averzi k teto znacce kdyz sni nekteri lide (jako na tom videu) jezdi jak jezdi... - ja taky nerozlisuju znacky ale ridice - kdyz mne vytlacila audina ze silnice tak sem nadaval na to impotentni hovado za volantem a ne na 4 kruhy audiny...
Obrázek

Stany

Příspěvek od Stany » 09. 12. 2004 00:27

Ale jsou značky aut ve kterých jezdí kreténi a hovada alespoň v Praze třeba Passat z nálepkami Visa to jsou zaručení hovada na ti dávám super pozor :!:

Odpovědět