mozna uz to mam
-
Tomáš Rada
mozna uz to mam
Psal sem sem ze mi za vlhka netahne auto-obcas.V nedeli sem se koukal jak ste mi radili na draty, rozdelovac a tak.Nic sem nenasel.Akorat sem si vsiml ze mam docela na hadry hadici mezi vzduchovou vahou a motorem.Coz asi resi muj problem s volnobehem.Zatim sem to zalepil nejakym sajrajtem nez sezenu jinou.Zatim sem to neprojizdel tak nevim estli se to zlepsilo.Ae zajimalo by me estli tudy mohlo i zatejkat a zpusobovat to muj problem.Pak sem si jeste vsiml ze od ty hadice vede skoro az u motoru takovej vystupek do jiny hadice.A to sem mel samo rozpojeny.Takze co vy na to.Nechce se mi za deste moc jezdit abych nekde nezustal.Dikes
-
Tomáš Rada
To mas snad diru v kapote nebo co ? Jak by se k ty hadici dostala voda ?Tomáš Rada píše:ale zase kdyz mas na ty hadici diru a stetcem tam naneses beno tak se zvisi otacky.Takze kdyby tam sla voda tak to bude redit smes nebo tak neco a bude to motor dusit.Proto je mozny -myslim si- ze by to problem mohl byt ae samo vyslechnu a dekuju za kazdy nazor a zkusenost
-
Návštěvník
Re: mozna uz to mam
Ten vystupek na ventilovem viku je na odvetrani klikove skrine, mala hadicka vede do velky harmoniky. Musis to mit zapojeny. A kup jedine novou, stara nema cenu, bude popraskana. Nova stoji cca. 600Tomáš Rada píše:Psal sem sem ze mi za vlhka netahne auto-obcas.V nedeli sem se koukal jak ste mi radili na draty, rozdelovac a tak.Nic sem nenasel.Akorat sem si vsiml ze mam docela na hadry hadici mezi vzduchovou vahou a motorem.Coz asi resi muj problem s volnobehem.Zatim sem to zalepil nejakym sajrajtem nez sezenu jinou.Zatim sem to neprojizdel tak nevim estli se to zlepsilo.Ae zajimalo by me estli tudy mohlo i zatejkat a zpusobovat to muj problem.Pak sem si jeste vsiml ze od ty hadice vede skoro az u motoru takovej vystupek do jiny hadice.A to sem mel samo rozpojeny.Takze co vy na to.Nechce se mi za deste moc jezdit abych nekde nezustal.Dikes
-
Tomáš Rada
Vcera u me byl kamos co dela servis bmw.Rikal ze zatim nevi ae at prej k nemu v sobotu zajedu.Hodi to na poc a vyleze mu co tam je za chyby.Prej uz to asi dlouho nebylo resetovany takze toho asi naskace vic.Bud to pozna rovnou nebo to kazdopadne resetne a az mi to udela znovu tak bych k nemu prijel zase a videl by co to hlasi.Az budu vedet co to je tak napisu kdyby mel nekdo stejnej problem ako ja.Zatim cao a dikes