Potrebuju poradit

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
TjjCombo

Potrebuju poradit

Příspěvek od TjjCombo » 14. 06. 2004 21:14

pred tejdnem sem trosku gumoval s 318i plasty a asi to odnesla klika pac motor ma uz trosku vic najeto a neco tam tuka :( takze sem dojezdil ,ale o co mi de, potrebuju vedet jestli jde motor treba z bmw chromy 85 na muj rok 89 plasty???a nebo treba jestli tam dostanu 2.5i a co je k tomu potreba ???a nebo sem premejslel na dotah z nemecka ale to vijde tak na 25tis a je to zdlouhavy a ani nevym jestli jde prestavba ...atd takze jestli mi nekdo muzete neco poradit z vasich zkusenosti tak piste ,pac fakt nefim co dal :-

Fx

Příspěvek od Fx » 14. 06. 2004 21:23

No jestli mas 318, tak z tohodle roku mozna nejspis M40... Prestavba na motor z roku 85 mozna nejspis je, ale asi bude potreba vymenit vsechno - chladic, prevodovku, ridici jednotku atd.

325 - to uz je jiny kafe, tam jsou potreba i brzdy apod., do toho bych se nepoustel.
E39 535i sedan

Hanis
Moderátor e30.cz
Kontaktovat uživatele:

Re: Potrebuju poradit

Příspěvek od Hanis » 15. 06. 2004 14:51

TjjCombo píše:pred tejdnem sem trosku gumoval s 318i plasty a asi to odnesla klika pac motor ma uz trosku vic najeto a neco tam tuka :( takze sem dojezdil ,ale o co mi de, potrebuju vedet jestli jde motor treba z bmw chromy 85 na muj rok 89 plasty???a nebo treba jestli tam dostanu 2.5i a co je k tomu potreba ???a nebo sem premejslel na dotah z nemecka ale to vijde tak na 25tis a je to zdlouhavy a ani nevym jestli jde prestavba ...atd takze jestli mi nekdo muzete neco poradit z vasich zkusenosti tak piste ,pac fakt nefim co dal :-
Hele nelakuješ náhodou tramvaje? Já že jsem tehle příběh někde slyšel.
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou

TjjCombo

hehe

Příspěvek od TjjCombo » 15. 06. 2004 18:06

Hele nelakuješ náhodou tramvaje? Já že jsem tehle příběh někde slyšel.[/quote]

No hele nevim kdo ses ale je to dobra nahoda :) asi sem to fakt ja :p ta 1.8i ty hrabe proste nezvladla sise to jezdi ale nevim jak dlouho :( a co sem koukal na motory tak nevim nevim,tady v praze sou samy vylagrovany takze to vidim na ten dovoz ,ty by si o necem nevedel??

Hanis
Moderátor e30.cz
Kontaktovat uživatele:

Re: hehe

Příspěvek od Hanis » 16. 06. 2004 11:17

TjjCombo píše:Hele nelakuješ náhodou tramvaje? Já že jsem tehle příběh někde slyšel.
No hele nevim kdo ses ale je to dobra nahoda :) asi sem to fakt ja :p ta 1.8i ty hrabe proste nezvladla sise to jezdi ale nevim jak dlouho :( a co sem koukal na motory tak nevim nevim,tady v praze sou samy vylagrovany takze to vidim na ten dovoz ,ty by si o necem nevedel??[/quote]

Máš SZ
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou

Odpovědět