A chtel jsi jiste dodat, ze je to jen tvuj subjektivni nazor, ktery nehodlas nikomu cpat, ze ?dave_p píše:...E46 M je prostě lepší![]()
![]()
Samozřejmě,jak jinak.Jirka325 píše:A chtel jsi jiste dodat, ze je to jen tvuj subjektivni nazor, ktery nehodlas nikomu cpat, ze ?dave_p píše:...E46 M je prostě lepší![]()
![]()
![]()
Ja si myslimdave_p píše:Samozřejmě,jak jinak.Jirka325 píše:A chtel jsi jiste dodat, ze je to jen tvuj subjektivni nazor, ktery nehodlas nikomu cpat, ze ?dave_p píše:...E46 M je prostě lepší![]()
![]()
![]()
Resite tu blbosti... proste kdyz chci jet M3 E30, tak jedu M3 E30 a kdyz M3 E46 tak jedu M3 E46. Obe sou bezva, ale maj jednu malinkatou chybu...Prox píše:To ma jako znamenat co?dave_p píše:...E46 M je prostě lepší![]()
![]()
Nic proti Spitfiru ale F/A 18 Hornet je lepší....asi stejná logika inteligente...E46 M je prostě lepší
No já jsem měl v AuTecu čest jenom s p. Stehlíkem ale hned tak nezapomenu, jak mi říkal ( když jsem od něj odcházel z přestavbovýho řízení ) : tak ať vám ta E třicítečka dělá radost, je to krásný auto...To teda v Autecu koukaj trochu ponekud vic z vrchu. Alespon lidi co jsem s nima mel tu cest.
můžete mi někdo vysvětlit co se lidem líbí na bílé barvě???Marosh píše:
nerikaj mi pane.
jen to že někdy vypadá opravdu dobře...Huska píše:můžete mi někdo vysvětlit co se lidem líbí na bílé barvě???
Třeba to že je bíláHuska píše:můžete mi někdo vysvětlit co se lidem líbí na bílé barvě???
proste nekdo ma radsi blondynky a jinej brunetkyHanis píše:Třeba to že je bíláHuska píše:můžete mi někdo vysvětlit co se lidem líbí na bílé barvě???To je jako kdyby se někdo zeptal tebe co se ti líbí na modrý
Neboj, ja na ten tvuj sraz do Olomouce urcite nepojedu, aby se ti tam z me E30 jeste nezved kufr.Huska píše:můžete mi někdo vysvětlit co se lidem líbí na bílé barvě???
Huska píše:
můžete mi někdo vysvětlit co se lidem líbí na bílé barvě???
hele nepruddave_p píše:...E46 M je prostě lepší![]()
![]()