Vtipné příhody s policajty - Nově hlasování o nejlepší story

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět

Která příhoda je podle Vás nejlepší?

Nechtěná honička (Jakub318i)
2
5%
Pistole u dokladů (Jakub318i)
1
3%
Světla na křižovatce (Cvrcek Martin)
1
3%
Pás ve dveřích (Vasa)
12
31%
Pás, zmrzlina a dalekohled (Vasa)
12
31%
Dobrovolný hasič (Ondřej Švec)
0
Žádná hlasování
Ukrajinští migranti (Max-Max)
3
8%
Pohotová reakce (lisage)
0
Žádná hlasování
Eta na plyn (Luter)
2
5%
7 minutové zpoždění (Vasa)
6
15%

Celkem hlasů: 39

[CZ]Airwolf[OC]

Příspěvek od [CZ]Airwolf[OC] » 04. 02. 2009 08:42

No Vaso, tu posledni historku bych jako vtipnou teda moc neprezentoval, spis jako prase na silnici :?

No a kdyz budu mit dnes chut, tak popisu sve setkani s uniformovanymi staveci vozidel :twisted:
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno :)

Vasa
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Vasa » 04. 02. 2009 10:54

[CZ]Airwolf[OC] píše:No Vaso, tu posledni historku bych jako vtipnou teda moc neprezentoval, spis jako prase na silnici :?
take tam pisi, ze na to nejsem hrdy... :)
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 04. 02. 2009 10:56

No Vaso :roll: :D

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 04. 02. 2009 11:09

Jestli mohu jednu příhodu z práce. Ona není ani tak vtipná, jako spíše smutná. Z týmu "dopraváků čekajíc na kořist" v podobě Vasovi M50 :) jsem nedávno změnil pozici na skupinu dopravních nehod. Nedávno mi volá kamarád, zhruba hodinku před mým odjezdem do práce, že jeho známej nešťastně rozstřelil M3 a jestli jsem v práci. Když jsem odpověděl, že budu až za hodinu, tak jsem dostal odpověď, že prej tedy počkají s ohlášením na můj výjezd, kvůli rozumnější pokutě. Po příjezdu na místo, jsem našel uprostřed silnice rozstřelenou Z3M ze všech stran, tudíž má připravená věta :"Proč mě vůbec voláš, když je to do 100tis. Kč byla ta tam" :) Po konzultaci s řidičem (kamarádem mého kamaráda), jsem se dozvěděl, že je technikem v nedalekém autosalonu Volvo (v tu chvíli jsem si říkal, jakou tam má asi výplatu :shock: ). Avšak on pokračoval, že mu na salon přijel pán, majitel často, v daném místě, servisované V70ky, který v tu chvíli dorazil svým druhým vozem Z3M. Tak že ho požádal o půjčení. Pán, ochotný předal klíče a šel do salonu na kávu s dojmem, že se potom technik za odměnu bude k jeho V70ce hezky chovat. Co čert nechtěl, trouba technik se chtěl na křižovatce asi 800m po hlavní na Teplice otočit v kouři gum a zamachrovat tak před nedaleko stojící skupinkou mladých tunerů zírajících na Z3M na pěkných kolech, nějak neukočíroval 300 koní, trefil na předek svodidla a protože se lekl, tak neustále držel plyn. Z3ka se tedy nelítostně prala se svodidly, kdy se auto znova přetočilo a švihlo do svodidel ještě celým pravým bokem, odrazila se a zůstala uprostřed jízdních pruhů. Štěstí, že nikdo zrovna ani z jedné strany nejel. Nicméně technik v košilce, bez mobilního tel. neměl jak dát vědět majiteli. Tudíž zamknul na místě rozstřelenou Z3M a běžel zpět na salon, kde se začal majiteli omlouvat, že mu auto stojí rozbité přes dva pruhy nedaleko od salonu :D

MKI®

Příspěvek od MKI® » 04. 02. 2009 11:23

Tweety: to je fakt paráda.... vůbec by mě to nenasralo být majitelem... jinak taky hezká povídka ale trochu smutná... :cry: :roll:
MIKI®
ex - Favorit=žere a nejede
ex - BMW 318i OO=[][]=OO
ex - FAVORIT
ex - Fabia RS "tuning"
BMW 316i OO=[][]=OO
GOLF R23 VR5
PUG 405D (dýmovnice)

ARMAN
člen E30.cz

Příspěvek od ARMAN » 04. 02. 2009 11:24

No tyvole :shock: ten bude mit dusno v praci až to neni hezky, pokud nedostane padaka což je asi pravděpodobnějši. Dalši dukaz proš nepujčovat sve auto nikomu a nikdy.
Obrázek

MKI®

Příspěvek od MKI® » 04. 02. 2009 11:26

ARMAN píše:No tyvole :shock: ten bude mit dusno v praci až to neni hezky, pokud nedostane padaka což je asi pravděpodobnějši. Dalši dukaz proš nepujčovat sve auto nikomu a nikdy.
neboj zatlačí to zpět do servisu a zpraví mu to... takhle se to dělá... :wink: už jsem to parkrát vyděl... :arrow: PS: já to nerozbil ale opravoval jsem...
MIKI®
ex - BMW 318i OO=[][]=OO
ex - FAVORIT
ex - Fabia RS "tuning"
BMW 316i OO=[][]=OO
GOLF R23 VR5
PUG 405D (dýmovnice)

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 04. 02. 2009 12:28

Počkejte na Francise, ten má taky povedené příhody s PČR.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru

Kony

Příspěvek od Kony » 04. 02. 2009 18:23

MKI® píše:
ARMAN píše:No tyvole :shock: ten bude mit dusno v praci až to neni hezky, pokud nedostane padaka což je asi pravděpodobnějši. Dalši dukaz proš nepujčovat sve auto nikomu a nikdy.
neboj zatlačí to zpět do servisu a zpraví mu to... takhle se to dělá... :wink: už jsem to parkrát vyděl... :arrow: PS: já to nerozbil ale opravoval jsem...
někdy se majitel ani nedozví co a proč se mu na autě dělalo jaksi navíc

Jakub318i
člen E30.cz

Příspěvek od Jakub318i » 04. 02. 2009 19:30

Přidal jsem hlasování;)

Děkuji adminovi

Ondřej Švec

Příspěvek od Ondřej Švec » 04. 02. 2009 19:49

Už jsem hlasoval. Je toho tu víc dobrého,ale když si představím sám sebe,že by se mi stalo to,co píše Vasa s pásem,dalekohledem a zmrzlinou,tak bych se musel válet smíchy už při zastavení,to prostě nemá chybu :lol:

MKI®

Příspěvek od MKI® » 04. 02. 2009 21:47

Kony píše:
MKI® píše:
někdy se majitel ani nedozví co a proč se mu na autě dělalo jaksi navíc
přesně jak říkáš... muselo se něco objdenat necháme to tu do zítra a on mezitm zasychá lak:D :twisted:
MIKI®
ex - BMW 318i OO=[][]=OO
ex - FAVORIT
ex - Fabia RS "tuning"
BMW 316i OO=[][]=OO
GOLF R23 VR5
PUG 405D (dýmovnice)

Semry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Semry » 04. 02. 2009 22:50

Heh, to také jednu mám :)
V létě jsme se s kámošem vypravali na rally do vedlejší obce cca 2,5km. Protože tou obcí projížděl závod byla trasa k ní označena jako slepá a protože jsme nechtěli řešit parkování vzali jsme nespojčícího, nebrzdícího fichtla a vyrazili. Po nájezdu z polnačky na silnici hned podevsí zrovna když jsem se přes rámus kochal krajinou objevila policejní oktávka. Kámoš řídil, říkám mu za náma fízlové, on na to že chvátaj na závod že se na nás vykašlou. Oba samo bez helem fichtl nesvítil, prostě nic. Předjel nás a začal blikat STOP, dokonce stočil okénko a řval at zastvíme, kámoš značně otrlý ukazoval na sjedz na louku, že tam zastaví, já osobně už bych na to neměl nervy protože 300metrů ke sjezdu při 20km/h rychlosti je fakt problém. Oktávka zastavila u kraje, my jí znova objeli a mířili se spásné odbočce na louku, dočkali jsme se kámoš to tam střihl, nakvaltoval bez spojky 1čku a lezli jsme 15km/h do mírného kopečka po trávě. Jenže fizl taky. Poslal tam oktávku a jel vedle nás po louce. Představte si řičící fichtl ve dvou lidech v kopci a souběžně jedoucí oktávku se stočeným okénkem. Koukali jsme si s fízlem do ksichtu hrozný pocit. Kopeček se přehoup a blížila se louže s brodem, nakvaltovaná dvojka to spravila i přes bahno, oktávka to vzdala (naštestí). Klepal jsem se jak osika, dojeli jsme k lesu a nechali fichtla v lese. Pěcha jsme se šli koukaknout na rally, celou dobu jsme se fizlovi vyhýbali protože by nás 100% poznal. :)
Rezavějící stodvacetštyry, zinkovaná 996, W211 type RAL 1015 v astronomickym nájezdu, hrdý majitel fichtla

Marosh

Příspěvek od Marosh » 05. 02. 2009 11:05

Mám jeden vtipnej příběh... jel jsem ve Zlíně po třídě T. Bati směrem na Otrokovice a potřeboval se otočit. Už, už jsem to chtěl vzít přes plnou (snad dokonce dvojtou) do protisměru, když vyjeli v pomalovaný fábce z boční přede mě a divně na mě koukali... dojeli jsme k autobusový zastávce na Zahradnický, kde občas měří a tam už měli zaparkovanej Transporter a ty kluci s Fabkou u něj taky zastavili. No tak dobrý, pokračoval jsem, otočil se na nejbližším povoleném místě, a jel kolem nich nazpátek. Opět jsem měl pocit, že mě pohledem sledujou. Pojal jsem podezření, že hodlaj měřit a jal se varovat protijedoucí řidiče. Shodou náhod byla prvním protijedoucím autem modrá Fabie, která na moje blikání dalkovýma odpověděla taky blikáním dálkovýma. K tomu všemu se její řidič smál a ukazoval rozsviť si. Měl bílou košili s výložkama a jeho modrá Fabie Ramer v masce. :-D

Dušan M10B18

Příspěvek od Dušan M10B18 » 05. 02. 2009 14:51

Jo, po zlíně už je mám vychytané :D
Kdysi jsem měl takovou "defektovou" nehodu a než jsem sehnal druhý plecháč, tak jsem jezdil na rezervě :oops: ... takže jsem se projistotu klukům opáleným vyhýbal... ale jednou už nebylo kudy objet, tak si mě odchytili, klasická silniční kontrola, jeden zkoumal doklady a druhý, takový mladý, začal měřit vzorek pneu :lol: Řikam si, a je to, budu platit... kolem zadních kol chvíli obcházel a ptal se proč mám každé jiné. Pravdivě jsem sdělil, že jsem měl defekt. Zatvářil se všelijak a chtěl vidět původní kolo. Naštěstí jsem ho pro takový případ měl v kufru. Prohlídl si uplně suché, zničené kolo (bylo pěkně mokro, po dešti) ... chvilku přemýšlel a pak řekl jeďte... :lol:
Obrázek

Sid6.7

he

Příspěvek od Sid6.7 » 07. 02. 2009 11:37

No mě potěšili kluci Vyškovší v létě .... Jedu si s kábrem z Hamilton (okrajová část Vyškova), vyjedu podívám se pravá - levá nikde nic tak jsem tomu dal saze, 1. kvalt - omezovač 2. kvalt omazovač a už jsem je viděl jak na mě dva chlapci popsaní POLICIE mávají plácačkou. Samozdřejmě jsem nebyl připoutanej a byli dost blízko tak už jsem se ani nesnažil. Zastavím, vypnu motor a čekam co bude. Borec přisel a klasika doklady od auta, občanku, ridičák .... všechno jsem mu dal ... šel to ověřit a přisel druhej. Pane řidiči, vystupte si. OK, vylezu ven. Na autě 9J16 215/40, kabro leželo na zemi, hlučnej výfuk... a policajt začal, co je to za kola? takovy by se mi taky libily :-) Podle zvuku R6 že? Ty jsou k nezabití :-) Ty jo to je celý v kůži, krásný :-) A o kolik je to snížený? Pěkně to leží na zemi :-) Jo já měl taky kabro, eskorta staryho... furt se to sralo a pak mi prdla vačkova hřídel tak jsem do dal z baráku ... strašny kramy ty fordy .... :-) Uplne me dostal, tak kecame, klucinovi jsem otevřel motor, všechno si prohlidl. Pak prisel druhej že doklady, pojistka vsechno OK. Tak jsem cekal ze mi ješťe zamavaji na šťastnou cestu ... ale prece jen: Vy jste nebyl připoutanej že pane řidiči? a já: no nebyl... a oni: to je 1000,- a 1 bod víte to? a já: Hmm... a ten druhej poliš tan nadšenec na mě ... tak to necháme za 200,- neměl jste lékárničku :-) Tak jsme to vyřídili, ještě mi zamávali a dívali se jak odjížtím ... Někteří jsou opravdu normální :-)
774 266 255; Škoda 105, Škoda 120, Toyota Corolla E9 1,6S, Alfa Romeo 164 2,5 TD SUPER, BMW 735iA, Dodge Interpid 3,5 V6 24v, muj mazel BMW e30 2,0 r.v 91, BMW 525i e34 141 kW, e30 KABRIO a teď e39 528i Tiptronic FULL

MKI®

Příspěvek od MKI® » 07. 02. 2009 11:43

tak to máš dobrý taky bych si přál takový potkávat... :wink:
MIKI®
ex - BMW 318i OO=[][]=OO
ex - FAVORIT
ex - Fabia RS "tuning"
BMW 316i OO=[][]=OO
GOLF R23 VR5
PUG 405D (dýmovnice)

MKI®

Příspěvek od MKI® » 07. 02. 2009 11:44

jo a ty kola maš zapsaný do TP?
MIKI®
ex - BMW 318i OO=[][]=OO
ex - FAVORIT
ex - Fabia RS "tuning"
BMW 316i OO=[][]=OO
GOLF R23 VR5
PUG 405D (dýmovnice)

WilD

Ztracen

Příspěvek od WilD » 07. 02. 2009 14:10

Tak já se taky přidám, není to vtipný, ale příjemně mě asi před čtrnácti dny překvapili.

Začalo to tak, že jsem se rozhodl jet z Pardubek do Prahy přes Kutnou Horu a ne po dálnici, už ani nevím proč, prostě jsem si tu jízdu iSem po takové době vychutnával. Trochu jsem se proháněl s nějakým Passatem, a tak jsem za Přeloučí zapomněl odbočit vlevo, ale pokračoval jsem rovně. Říkám OK, tak to bude delší, ale o to horší cesta :roll: Projel jsem Kojice a začalo mi to být nějaký divný, ale pokračoval jsem, v Záboří za odbočkou přes most se sjíždí mezi zdi a najednou tam zpozoruju maják, trochu jsem se lekl, tak přibrzdím, zpozoruju, že zastavili nějaký fáčko, tak blinkr (jak jsem byl v takovým pološoku, podařilo se mi je přitom ještě oslnit dálkama), objel jsem je a abych byl co nejdřív pryč, tak jsem za to zatáhl. Prostě malá hovadina, jak na sebe upozornit... Asi o kilometr dál jsem tou cestou znejistěl tak, že jsem zastavil na plácku u cesty a rozhodl se prostudovat autoatlas. A jak tak hledám, kde to jsem, všiml jsem si, že za mnou parkuje koktávka druhé generace. Vzápětí světlo do bočního okýnka a já jen přemýšlel, co bude následovat. "Dobrý večer, pane řidiči, silniční kontrola, předložte prosím....(však to známe)" Tón hlasu relativně vlídný, takže jsem služebníček s úsměvem vše odevzdal. Ten druhý obcházel auto s očividným zájmem, zastavil se na ťuklém rožku u pravého zadního světla, pak u chybějící levé přední mlhovky. Verdikt: Máte to hezké, ale to by chtělo poopravit, tak jsem pohotově odvětil, že mlhovky mám obě nachystané a rožek vyspravím. Přišel druhý příslušník po ověření dokladů a povídá: "...no i Vám to hezky jezdí." Tak jsem jen přikývl, nebyl jsem si jistej, na co naráží. "Tak nám ještě rozviťte světla." (no to jsem nechtěl slyšet, protože pravá zadní obrysovka nesvítila) Tak jsem rovnou vystoupil a vrhl se na zadní světlo, že zkontroluju, případně vyměním žárovku. "To budou kontakty," říká jeden z nich ještě, než jsem ten kryt odšrouboval. Tak já okamžitě, že kontaktol mám taky. A ten druhý: "ale to je v pořádku, to si opravíte potom v klidu." :shock: Tak nad touhle vlídností už jsem vážně ztuhl. Rozměry kol, povinou výbavu, nic takového nekontrolovali, jen se mě ptali, proč nejedu do Prahy po dálnici, když mi ještě platí dálniční známka, tak když jsem jim to vysvětlil, zkonzultovali se mnou další trasu a popřáli hezký večer.
A já jsem pak nechápavě ještě dvě minuty seděl v autě, jestli jsem měl halucinace, protože do té doby mě naopak vždycky hodně dusili...holt byli taky mladí a rozumní :)

E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke

[CZ]Airwolf[OC]

Příspěvek od [CZ]Airwolf[OC] » 07. 02. 2009 16:02

Wild> prava obrysovka svitit nemusi :wink: Leva ano.
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno :)

Odpovědět